Opstart poezen opvang

Opstart poezen opvang
Poezen opvang Tiny whiskers

Om succesvol te kunnen opstarten, hebben we jouw hulp nodig!

 

Steunactie voor Poezenasiel 

Beste dierenvrienden,

Wij zijn verheugd om de lancering van onze steunactie voor het poezenasiel aan te kondigen. Dit asiel, dat momenteel in oprichting is, heeft als doel een veilige en liefdevolle plek te bieden aan katten in nood. Als toekomstige opvanglocatie voor deze schattige viervoeters, is het essentieel dat we de nodige middelen en steun verzamelen om dit nobele doel te realiseren.

Wat is het poezenhotel?

is een nieuw op te richten poezenasiel dat zich richt op het bieden van zorg, medische behandeling en een warme thuisomgeving voor verlaten en verwaarloosde katten. Ons doel is om een veilige haven te creëren waar elke kat de aandacht en liefde krijgt die hij of zij verdient, en om een brug te slaan tussen de katten en hun toekomstige adoptiegezinnen.

Hoe kun jij helpen?

Om het poezenhotel succesvol te kunnen opstarten, hebben we jouw hulp nodig! We organiseren een steunactie waarbij we fondsen en middelen verzamelen die essentieel zijn voor de inrichting en werking van het asiel. Dit omvat:

  • Financiële bijdragen: Iedere donatie, groot of klein, helpt ons om de noodzakelijke kosten te dekken voor huisvesting, medische zorg en dagelijkse verzorging van de katten.
  • Materiële donaties: Denk aan kattenvoer, beddengoed, speeltjes en andere benodigdheden die de katten een comfortabele omgeving bieden.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 4 dagen geleden gestart
156x bekeken

Actie georganiseerd door:

Poezen opvang Tiny whiskers

Poezen opvang Tiny whiskers

 

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 4 dagen geleden gestart
156x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog