opstart oudercrèche

opstart  oudercrèche

we willen een groepsopvang (kinderdagverblijf) oprichten waar ook (kwetsbare) ouders de ruimte krijgen om elkaar te ontmoeten

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Vertrekkende vanuit evangelische en pedagogische waarden willen we een groepsopvang oprichten waarbij ook (kwetsbare) ouders de ruimte krijgen om elkaar te ontmoeten. 

Door de nieuwe voorrangsregels van de overheid krijgen kwetsbare gezinnen niet meer de mogelijkheid om hun kinderen naar de opvang te sturen. Het is echter juist wel belangrijk dat deze kinderen naar de opvang kunnen zodat ze de mogelijkheid krijgen om een goede start te maken en zo geen achterstand oplopen op school doordat ze bijvoorbeeld nooit geleerd hebben om met andere kinderen samen te spelen, te knutselen of nog nooit in contact zijn geweest met Nederlands.

Met de oudercrèche willen we ook ouders betrekken zodat zij de mogelijkheid krijgen om op een laagdrempelige manier sociale contacten  op te bouwen en steun te vinden bij elkaar. We willen ook samenwerken met andere hulpverlenende organisaties om ouders op deze manier nog meer te versterken.

Voor de inrichting van het gebouw is er ongeveer 40.000 euro nodig. Daarnaast zijn extra financiën om de ouders te kunnen helpen altijd welkom. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10/03/2024 gestart
63x bekeken

Actie georganiseerd voor:

de sponde

Actie georganiseerd door:

mijke dv

mijke dv

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10/03/2024 gestart
63x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog