Opname en release nieuw album

Opname en release nieuw album
Peter Evratd

Hel mee de opnames en de independent release van mijn nieuwe project te realiseren en te financieren .

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik ben ontzettend enthousiast om jullie te vertellen dat ik bezig ben met de creatie van mijn nieuwe album, en ik heb jullie hulp nodig om het tot leven te brengen! Als onafhankelijke artiest ben ik afhankelijk van de steun van mijn geweldige fans om mijn creatieve projecten te financieren. Elke donatie, hoe groot of klein ook, zal een enorm verschil maken in het realiseren van dit album.

Jullie donaties zullen rechtstreeks worden gebruikt voor studiotijd, productiekosten en marketinginspanningen om ervoor te zorgen dat dit album zo veel mogelijk mensen bereikt. Als blijk van mijn waardering bied ik een reeks exclusieve voordelen en beloningen aan, waaronder vroege toegang tot het album, gesigneerde merchandise en zelfs de kans om aanwezig te zijn bij een privé-luistersessie.

Samen kunnen we iets bijzonders creëren dat niet alleen mijn muziek laat horen, maar dat ook dient als een getuigenis van de kracht van gemeenschap en samenwerking. Laten we van deze albumrelease een onvergetelijke ervaring maken!

Bedankt voor jullie voortdurende steun en geloof in mijn kunst. Ik kijk er naar uit om deze reis met jullie te delen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Doneer nu en word deel van dit spannende avontuur!

Laten we samen magie creëren!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25/05/2024 gestart
17x bekeken

Actie georganiseerd door:

Peter Evratd

Peter Evratd

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25/05/2024 gestart
17x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog