Oplichting door eigen advocaat

Oplichting door eigen advocaat

Kan hulp komen,om verder de advocaat te betalen.Anders staan wij op straat,niets meer hebben we.Ons 40j.levenswerk kwijt,aub.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik wil nog even een beetje meer uitleg willen geven, waar om ik wat geld nog kan inzamelen

Daarom zou ik die crownfonding willen starten. Omdat we zijn opgelicht door onze eigen advocaat en alles kwijt.

Wij zijn al 4 jaar bezig aan procederen, en ik heb al heel veel geld moeten betalen aan advocaten.

En die oplichter van advocaat, hoopt dat ik geen geld meer heb voor onze advocaat te betalen, en zo dat ze terug gewonnen zijn.

Dit zou niet mogen gebeuren, aub.

En daar om zou ik willen geld inzamelen om wel verder de advocaat te kunnen betalen.

Ik heb al wel 250.000ste euro's betaald.

En ze hebben al alles gestolen van ons, en nu nog eens al dat geld moeten betalen aan die advocaat.

 

 

 

Advocaat gekregen door Dyzo, en van dag 1 wist hij wat hij ging doen, maar dit maar na een paar uitgekomen.

De vrijwilliger is hier van Dyzo en zei dat we een advocaat nodig hadden, en hij heeft onmiddelijk gebeld naar die advocaat, en hij vroeg juist of dat we het hadden leeggezogen, nee zei hij integendeel nog hun privegeld er in gestoken, het was oke. De week erna mochten we naar zijn kantoor gaan en hij zei , heb horen zeggen dat je een mooi gebouw en bedrijfje hebt, zodus wist hij van dag 1 wat hij ging doen.

En dit is het ergnst van al, ik kon eind 2017 een lening bekomen van 600.000€ en die advocaat zei dat de bank meer moest hebben, een 690.000€ zo ik kon geen lening bekomen. Dan heeft die advocaat ons zolang mogelijk aan het lijntje gehouden, en adresje gegeven maar dat was allemaal door hem, maar niets er door.

Want hij moest het hebben voor ze vader, 14 dagen voor dat de machines gingen zogezegd verkopen, zei me vader ga het kopen . En hij kwam hier met zijn vader en zei ik ben geen advocaat voor ons, maar voor zijn vader. Zo wij stonden hier al met eens, en die advocaat heeft nooit voor ons gewerkt en wel voor zijn vader, en wij hem betalen. En dat hij dan nog 2 jaar facturen heeft gemaakt.

En moest zaakvoerder blijven, anders ging iedereen dit weten, en dat mocht niet geweten zijn.

En hij deed dan de boekhouding, maar ze was niet correct, en diende de balansen in zonder dat ik de balans had gezien, nog getekend.

En in 2020 wilde ik de balans 2019 niet meer tekenen.

Ik had een R/C van 150.000€ en stond al op - 15.000€

Normaal mochten we een aalmoes van loon hebben, voor 2 personen, lage dagen werken en zaterdag en zondag, samen 42.000€. Maar weet je wat hij deed hij trok het af van mijn eigen R/C.

Heeft de balans 3 x veranderd, dan een loon toegekend van 42.000€ maar geen bedrijfsvoorheffing betaald, we moesten dan nog eens 14.000€ personenbelastingen betalen, dan hadden voor 2 personen 28.000€, en dan zelf de sociale bijgdrage betalen.

En nog vele andere dingen die niet klopte op de balans.

Dan mocht ik al met eens geen zaakvoerder meer zijn,.

En hebben ze dan het gebouw uit onze zaak getrokken. En als ze het kochten moesten ze 80% hebben van de aandelen , maar moesten wel een kapitaalsverhoging doen van 150.000€ voor dit te bekomen, nooit gedaan, en wij hebben 1.000€ gekregen voor de aandelen.

En er zat het gebouw, appartement, machines, bedrijf, alles zat er in.

En dan zijn we te weten gekomen dat ze maar 522.000e hebben moeten terug betalen aan de bank.

Zodus kon ik wel een lening krijgen.

En dan hebben ze maar zoveel betaald voor het gebouw, en dat meer of dubbel zoveel waard was, en dan nog de rest.

En dan heeft die vader boekhouder dan de balansen vervalst, massa's verlies gemaakt, om in vereffening te kunnen gaan.

En dat hebben ze gedaan , en de vereffenaar ook van dezelfde soort, ook een oplichter, dan nog gans de zaak laten kapot gaan, en dat er geld was, en massa's bestellingen dat we nog hadden.

Wij wilden nog graag het handelsfonds hebben om nog iets te hebben, de vereffenaar gans de tijd meer vragen, en dan de laatste afspraak moesten we samen komen. Maar er moest wel nog eerst een dading getekend worden dat we nooit strafklacht gingen indienen tegen advocaten en boekhouders, en onze advocaat had iets veranderd aan de dading en die oplichter van advocaat zei dan als je iets veranderd, stap ik op en hij was weg.

En zo hebben ze het dan online gezet, en wij hebben de verkoop kunnen stilleggen.

Maar de vereffenaar had de dagvaarding ontvangen, en verkoop laten doorgaan tot na de biedingen al uren moesten gestopt worden.

 

Dan is hij terug in kort geding gegaan, en was mocht hij de facturen uitschrijven van de bieders. Terug op de rechtbank voor de andere partij, wij mochten niets zeggen, onze advocaat nog nooit mee gemaakt.

Dan hebben wij terug iets kunnen doen.

Mijn man was geen vennoot en ze hadden niet ingeschreven als werkende, en zo hebben we kunnen beslag leggen.

Dit was oke, maar nu sinds een maand hebben ze het beslag terug vrij gegeven, en ze hebben nu 14 dagen geleden alles komen ophalen, en wij hebben ons 40 jarige levenswerk zien vertrekken, en niets meer hebben nog.

En normaal gezien ga het loon voor, maar nee de vereffenaar doet ook wat hij wilt, zoals die advocaat en zijn vader.

Nu mogen we hier nog in het appartement, wonen maar zijn ook naar de vrederechter geweest, dat we hier ook zullen mogen vertrekken, we hebben nu maar 1 uitgang en als het brand zal het daar aan die uitgang gebeuren, want we hebben hier op de parking al een blusapparaat gevonden. Dit wilt toch wel wat zeggen, en mogen bijna geen deuren meer sluiten, het hekken ook mag niet meer gesloten worden.

En er is hier al geschoten op het raam van me bureel, dit is wel een jachtgeweer.

Dan waren dan bij Van steenbrugge, en hebben ze gedacht dat hij ging onmiddelijk strafklacht indienen, en ons benauwd gemaakt.

Maar Van steenbrugge, heeft niets gedaan wij mogen betalen, en dan zeggen die mensen hebben veel geld en hebben geen geld, heb het al gezegd geld en onmacht telt.

En ze hebben ook tegen Van steenbrugge, gezegd je zou beter stoppen met de werken voor ons, en hij heeft het gedaan? En had al 3 keer naar de stafhouder moeten gaan en er was belangenvermenging zeiden ze, die boekhouder en Mussche hadden iets, weet niet wat.

Maar al me geld is bijna op, ik heb bijna niets meer, en als ik geen geld meer heb dan ga mijn advocaat niet meer werken voor ons, en die oplichters zullen dan terug gewonnen zijn.

 

En dit is hun hoop dat we geen geld meer hebben.

En ze komen heel erg agressief, en echt het zijn erge mensen. Geen respect, geen hart, gaan over lijken. 

Ik ben er heel erg bang van, maar ik zeg het er zal eerst iets moeten gebeuren en dan is het te laat.

We hebben klacht ingediend bij de onderzoeksrechter, maar geen antwoord, en zei kon alles onmiddelijk stilleggen. We hebben al een verhoor gehad bij de FGP , en die man zei er zijn heel ergnste inbreuken gebeurd. Zodus dit wilt toch iets zeggen. Ja en die advocaat heeft ook vals briefje opgemaakt, documenten veranderd, en het was wel belangenvermenging, deontologisch, 

Dit is een beetje me verhaal.

En ik zou graag wat geld kunnen ophalen, dat we verder de advocaat kunnen betalen.

Zou dit mogelijk zijn, aub.

Alvast bedankt,

Met vriendelijke groeten,

Rita Boone

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23/02/2024 gestart
75x bekeken

Actie georganiseerd door:

Rita Boone

Rita Boone

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23/02/2024 gestart
75x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden