Opgelicht door bewindvoerder!

Opgelicht door bewindvoerder!

Hallo allemaal. Help ons gezin om een zorgeloos leven te krijgen na 10 mnd ziekenhuis, 4jr dakloos en bestolen door bewind.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo allemaal,

Ik ben door een groffe fout van het ziekenhuis in juli 2017 tot mei 2018 in het ziekenhuis beland en nadat ik eindelijk weer naar huis mocht zat ik plots in een scheiding waardoor ik dakloos raakte en 4jr heb moeten overleven. Nu sinds kort een huisje met het gezin en besloten om in bewindvoering te gaan want door de jaren dakloos geweest te zijn had ik geen overzicht over mijn post. 

De achterstanden die ik toen heb opgelopen heb ik bijna allemaal zelf kunnen aflossen. Toch besloten we in bewind te gaan vanwege de chaos, alleen dat bleek de grootste fout van ons leven te zijn. 

De schulden die bijna weg waren zijn nu opgelopen tot bijna €45000 en wat de bewind ermee doet is nergens terug te vinden, het enige wat we merken is dat de schulden hoger en hoger worden. Dit kan niet langer doorgaan want dan raken we alles kwijt.

 We willen graag ons leven terug en aan de toekomst beginnen maar dat is door nalatigheid van de bewindvoerder nog lang niet mogelijk. 

Door goedaardige tumoren in mijn lever en hele zware epilepsie mag ik niet werken en is mijn man mantelzorger. Het enige wat we willen is ons leven terug meer niet. Elke cent is een geschenk voor ons en een stapje dichterbij een zorgeloos leven.

Iedereen alvast heel erg bedankt voor de steun!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/02/2024 gestart
77x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kelly Bosgraaf

Kelly Bosgraaf

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/02/2024 gestart
77x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog