Operatie voor Wesley

Operatie voor Wesley
Mientje Boer

Wesley wil weer gewoon kunnen eten

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

De hond van mijn nichtje is ziek, Hij, labrador Wesley, heeft vorig jaar al een behoorlijke operatie gehad. Het is een echte labrador, eet alles wat hij ziet, vooral takjes vermorzelen is zijn favoriet en helaas voor hem, liggen die overal. Meestal spuugt hij ze wel uit, echter blijft er altijd wel iets achter in zijn bek.

Omdat hij niet meer at en dronk, was een kijkoperatie nodig (zie factuur). Helaas had dit niet het gewenste resultaat en is besloten voor een operatie om te kijken of er iets vast zat in zijn keel. Het leek er lange tijd op dat deze operatie het gewenste effect had. Wesley at en dronk weer goed en ging weer als vanouds spelen, hij had zijn honden leven terug. 

Echter nu komt er aan de rechterkant van zijn bek een behoorlijke bult opzetten, er is al een kweek afgenomen, maar helaas zit er weer een operatie aan te komen. Hierdoor lopen de medische kosten voor haar hond erg op en kan ze dit niet meer betalen, ze is net 3 maanden geleden bevallen van een tweeling. Dit zijn onvoorziene kosten, ze wil haar hond niet weg doen, ze wil hem ook niet laten lijden. Wesley kan nu nog eten en drinken, ondanks de bult, maar hoe lang nog. Wilt u mijn nichtje steunen, elke euro helpt Wesley verder. Hoe klein u bijdrage ook is, elke euro wordt gewaardeerd.

Een dankbare poot  en likje van Wesley.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26/11/2023 gestart
130x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mientje Boer

Mientje Boer

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26/11/2023 gestart
130x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog