Operatie Joey

Operatie Joey
Marieke Van Sambeek

Mijn hond Joey die mijn alles is heeft een operatie nodig. Na meer dan 10.000 euro aan kosten is mijn geld op. Radeloos

 

Ik heb mijn lieve  grote doerak hond Joey uit Griekenland  2 ½   jaar geleden overgenomen van mensen die door omstandigheden niet meer voor hem konden zorgen.  Al gauw  was duidelijk dat er heel wat gezondheidsklachten speelden.  Dierenarts  in en uit gelopen. Tevens was verzekeren geen optie gezien Joey  uit het buitenland komt.    
Nu is er eventueel  een laatste kans  gezien ook  problemen met zijn gewrichten en dat is kijken of er een operatie mogelijk is aan zijn kruisbanden.  Deze operatie kost “veel “ geld en kan ik niet alleen betalen en zou  hierin alle hulp en steun kunnen gebruiken.  Ik ben een doorzetter en dierenvriend.  En geef voor mijn alles, niet gauw op.   Tot nu toe heb ik alle het mogelijke gedaan wat ik kan maar het geld is op na 10.000 euro  te hebben uitgegeven aan de dierenarts en zie dit als laatste hoop.  
 

Mocht  een operatie niet meer baten  zal ik deze lieve jonge vrolijke hond die nog een goed en leuk leven verdiend moeten laten inslapen maar wil  hem de laatste maanden nog een pijnvrij leven  gunnen. Ook dit  kost geld.    Hopelijk word ik hierin gesteund en begrijpen jullie mijn verdriet.  

Marieke.  

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/08/2023 gestart
1452x bekeken

Actie georganiseerd door:

Marieke Van Sambeek

Marieke Van Sambeek

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/08/2023 gestart
1452x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden