Onze warme bakker Lex Brakenhoff

Onze warme bakker Lex Brakenhoff
Willem Smit

Steun onze door pech geplaagde bakker uit het dorp!

 
€ 0 ingezameld

Lieve dorpsgenoten,

Wij staan hier voor een bijzondere missie, om de laatste warme bakker in ons dorp te redden. Een bakkerij die jarenlang een warme glimlach en heerlijke broden bracht, zich altijd inzette voor alles en iedereen in het dorp en ver daarbuiten, maar nu geplaagd wordt door tegenslag na tegenslag.

Het verhaal van de familie Aad, Chris en Lex is er een van hard werken en doorzettingsvermogen. Na een levenlang toewijding aan hun bakkerij, is vader Aad arbeidsongeschikt geraakt door slijtage aan zijn schouders en knieën. Moeder Chris werd even later ernstig gewond door een val van haar paard, wat resulteerde in verbrijzelde ruggenwervels. Hun zoon Lex, die altijd naast hen stond en het stokje inmiddels al had overgenomen ontwikkelde een ernstige allergie voor de grondstoffen die de ziel van hun ambacht vormen.

Net toen ze na een moeilijke periode en een mislukte verkoop weer de moed vonden om hun bakkerij nieuw leven in te blazen, werden ze gedwongen om de deuren tijdelijk te sluiten. Het pand waarin ze al die jaren zoveel liefde en passie hebben gestoken, heeft dringend bouwkundige verbeteringen nodig.

Laten we samen als gemeenschap onze handen ineen slaan om deze familie te steunen in hun tijd van nood. Laten we ervoor zorgen dat de laatste warme bakker in ons dorp niet verloren gaat. Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij het herstel van deze dierbare bakkerij.

Doneer vandaag nog om een fundamenteel stukje van onze gemeenschap te behouden. Laten we de geur van versgebakken brood en de warmte van familie behouden in ons dorp.

Samen kunnen we het verschil maken!

Met dankbaarheid,

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 3/09/2023 gestart
6576x bekeken

Actie georganiseerd door:

Willem Smit

Willem Smit

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 3/09/2023 gestart
6576x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog