Onze vrijheid staat op het spel

Onze vrijheid staat op het spel
Mark Hart
Deel deze actie via:

Het WEF (World Economisch Forum) stoppen een sociale credit maatschappij op te zetten in Europa.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Libertatis Primitiae

Eerstelingen door strijd - herinnerend aan het feit dat de Watergeuzen op 1 april 1572 de stad innamen in naam van prins Willem van Oranje. Het signaal dat Nederland zichzelf los ging rukken uit de klauwen van een vreemde mogendheid, in dit geval onder despoot Filips 2.

De inname van Den Briel door de Watergeuzen was een belangrijk keerpunt op weg naar onze vrijheid. Vooral dat laatste is het waar het nu, begin 2022 aan ontbreekt. Wij, het volk, hebben te lang zitten slapen. Ondertussen zijn er fascistische elementen in onze samenleving druk bezig geweest om de macht naar zich toe te trekken en onze vrijheden drastisch in te perken. Nederland heeft zich als een soort vazal onderdanig gemaakt aan de EU. Een proces dat absoluut ondemocratisch verlopen is. Wetten worden gemaakt in Brussel waar de EU machthebbers zetelen. Als gevolg daarvan zijn we gedwongen tot een valuta waar we totaal geen zeggenschap over hebben.

Hetgeen het allemaal nog erger maakt is dat onze vazalstaat regering leden zijn van WEF – World Economic Forum. Een fascistisch bolwerk onder leiding van Klaus Schwab. Niet zomaar een praatclubje of denktank, maar een machtige, ondemocratische organisatie met als slogan “You will own nothing, and you be happy!” Plannen daartoe worden door de members van WEF (grotendeels de rijke elite van deze aarde) alom gesteund. Onder andere Rutte, Kaag, Scholten, Maxima, Willem Alexander en Hoekstra zijn prominent lid van WEF. Hiermee dringt het WEF door in het hart van onze democratie. Het regeringsbeleid wordt namelijk deels of geheel afgestemd met het WEF. Dit blijkt mede uit stukken die door Forum van Democratie zijn opgevraagd en gezien de Nederlandse overheid grote subsidies toekent aan het WEF, een club die niet door het volk is verkozen, maar wel mede het beleid bepaalt.

Wat willen wij? In willekeurige volgorde maar verband houdend met elkaar;

 • Directe democratie.
 • Uit de EU en geen belangen in organisties zoals WEF.
 • Een republiek.
 • Een eigen, gedekte, munt.
 • Vrijheid voor iedereen, gevaccineerd of ongevaccineerd zonder beperkende maatregelen als een 2G beleid.
 • Een verenigd Benelux met een sterke onderhandelingspositie tov de wereld.
 • Geen Social Credit Systeem en geen dataverzamelaar van burgers
 • Een welvarende Benelux waarbij welzijn van de burger op één staat.

Hoe willen we dit bereiken:

Door mensen te informeren over de gevaren van deze ondemocratische club die in heel Europa op korte termijn een kopie van het social credit systeem van China wil invoeren. Al meer dan 80 landen wereldwijd hebben dit systeem aangekocht. Dit soort berichtgeving komt niet in Main Stream Media. Wij stellen ons als doel om de bevolking hierover te informeren. Zoals een Chinese burger in de documentaire "Tous surveillés 7 milliards de suspects " aangeeft, met het social credit systeem ben je straks niets meer dan een levende dode!

 • Informeren online dmv website en sociaal media
 • Het houden van manifestaties
 • Aktie voeren waar nodig
 • Gedrukte krant, die we huis aan huis willen verspreiden
 • Beinvloeden NL regering en Europees parlement

Onze website in ontwikkeling, volgende week online, https://www.lesgueux.nl

Onze taal wemelt van spreuken die verwijzen naar ons vermogen er samendoorheen te komen. Sterker door strijd, luctor et emergo, Ja Maintiendrai, en wat moderner We zullen doorgaan..!!

Bij deze nodigen we dan ook iedere burger uit die mee wil doen aan de bevrijding van Nederland, Belgie en Luxemburg van het WEF en de EU. Dat we het recht en onze vrijheid niet zullen verkwanselen. Onze mailbox staat open voor goede bijdragen, teksten, observaties, films en video's, bewijsstukken, etc. Wat ook zeer welkom is zijn financiele bijdragen om de strijd te bekostigen tegen de bezetting. Veel dank alvast en..

Libertatis Primitiae

Team Les Gueux

M. Hart | W. Waldman

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23/01/2022 gestart
481x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mark Hart

Mark Hart

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23/01/2022 gestart
481x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog