Onze Stichting heeft hulp nodig om dit goede werk te kunnen blijven doen!

Onze Stichting heeft hulp nodig om dit goede werk te kunnen blijven doen!
SAR Nederland

Help ons om onze zoekacties naar vermisten te kunnen blijven doen! We hebben uw steun nodig!

 

SAR Nederland (Search and Rescue) is een vrijwilligersorganisatie die geheel draait op giften. SAR Nederland heeft als doelstelling om te zoeken naar vermiste personen. Wekelijks zijn onze teamleden op pad in weer en wind te zoeken om een aanwijzing te vinden waar de vermiste zich bevindt. Dit doen ze geheel belangeloos en zonder vergoeding! Sterker nog, alle kosten worden door de vrijwilligers zelf bijeengebracht!

We staan bekend als een organisatie waar dag en nacht op gerekend kan worden wanneer het een vermissing betreft van uw geliefde hier in Nederland. Onze teams zijn super gemotiveerd om een vermiste te vinden zodat er voor de familie en achterblijvers duidelijkheid komt!

We hebben jaarlijks meer dan 75 vermissingen te verwerken waarbij mens en materieel op een zorgvuldige manier worden ingezet en wij dus ook best wel afhankelijk zijn van het materieel. Jarenlang helpen wij anderen, maar de enorme kosten van alleen al de brandstof beginnen ons nu ook te nekken.
Onze leden komen bij een zoekactie uit alle delen van Nederland en alleen al 10 quads dagenlang rijdende houden kost momenteel een klein vermogen.

Helaas krijgen wij voor ons werk geen steun van Gemeente en Overheid. We willen gewoon ons werk goed kunnen doen en er ook zijn voor de achterblijvers van een vermiste. Families putten heel veel kracht uit het feit dat er serieus gezocht wordt naar hun vermiste.

Een samenspel tussen verschillende disciplines en het zorgvuldig afstemmen van beiden is een must. Daarmee moeten we kunnen vertrouwen op juist goed kwaliteits-materieel en dit kost geld, veel geld. We hebben het over communicatiemiddelen, sonarboten, drones, quads, warmtepakken, waadpakken, metaaldetectie, opleidingen etc. etc. etc. sinds de oprichting van onze organisatie hebben we vele vermissingen kunnen oplossen. Wij hebben hier de kennis en de vele middelen voor, welke in no-time ingezet kunnen worden.

Om dit werk te kunnen blijven doen, hebben wij uw hulp echter hard nodig!! De commandowagen was hard aan vervanging nodig en de nieuwe wagen moet nu ingericht worden met hypermoderne computerapparatuur waarmee we ons werk nog nauwkeuriger kunnen uitvoeren. Dit kost geld, veel geld.

 

Het zal je kind, vrouw of man maar zijn die vermist is ………….

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 1 dag geleden gestart
270x bekeken

Actie georganiseerd voor:

SAR Nederland

SAR Nederland

Actie georganiseerd door:

SAR Nederland

SAR Nederland

 

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 1 dag geleden gestart
270x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog