Ondersteuning bij opvangen (ex-)zwerfkatten ♡

Ondersteuning bij opvangen (ex-)zwerfkatten ♡
Suus Vanwee
Deel deze actie via:

Samen met Rachel, mijn vriendin, red ik thuisloze katten van de straat. Wij voorzien ze van medische zorg en socialiseren ze.

 

Al sinds 2017 ben ik actief in de rescuewereld op het gebied van zwerfkatten. Ik stel ze veilig, breng ze onder in no-kill opvangcentra en bij stichtingen. Ook vang ik zelf op als er geen andere keuze is.

Sinds 2020 doe ik bovenstaande in een enorm fijne samenwerking met Rachel. 

Rachel en ik gaan vaak samen op pad om de katten welke geen (t)huis hebben veilig te stellen. Hier gaat vaak veel tijd aan voorbereiding en inzet in zitten. In de loop der jaren hebben we onszelf voorzien van de benodigde materialen en veel ervaring en kennis opgedaan.

Rachel vangt vooral de drachtige katten, moederpoezen met kittens en weeskittens (fleskittens en zelfstandige) op. De volwassen verwilderde katten komen veelal bij mij in opvang.

Wij dragen de kosten voor dit alles bijna volledig zelf. Daarom vragen wij geregeld om hulp van de lieve mensen om ons heen, welke ons volgen en steunen.

Bij het herplaatsen van een kat vragen wij een vergoeding voor de gemaakte kosten, deze gaan terug in ons potje wat speciaal opgezet is om de (ex-)(zwerf)katten te helpen.

Sindskort (8-3-2023) zijn wij een stichting  en werken we onder de naam “Elke Kat Telt”. Want dat is wat ons onderscheid van de rest, elke kat telt echt voor ons…

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/05/2022 gestart
990x bekeken

Actie georganiseerd door:

Suus Vanwee

Suus Vanwee

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/05/2022 gestart
990x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog