De actiebeheerder heeft het doneren gedeactiveerd. Doneren is niet meer mogelijk.

Ondergrondse Helden

Ondergrondse Helden
Gianni Alessi

Ik heb mijnwerkers geportretteerd in mijnwerkerskledij. Naast een tentoonstelling, wil ik ook een portrettenboek publiceren.

 

Doneren is niet meer mogelijk

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste vrienden, kunstliefhebbers en supporters van ambacht,

Ik ben Gianni Alessi, een gepassioneerde fotograaf die zich heeft gewijd aan het vastleggen van de essentie van het leven onder de grond. Mijn meest recente project, "Ondergrondse Helden: Een Ode aan Mijnwerkers", brengt een eerbetoon aan de hardwerkende mannen en die dag in dag uit hun leven wagen om ons te voorzien van essentiële grondstoffen.

Met trots presenteer ik jullie een unieke kans om deel uit te maken van dit bijzondere project door bij te dragen aan de publicatie van een prachtig portrettenboek en tentoonstelling. Het zal niet alleen een visueel meeslepende ervaring bieden, maar ook een eerbetoon zijn aan de verhalen van moed, doorzettingsvermogen en gemeenschap die schuilgaan achter de stof van mijnwerkers

De kosten van het produceren en publiceren van een hoogwaardig boek zijn aanzienlijk, en ik geloof dat de steun van de gemeenschap dit project naar nieuwe hoogten kan tillen. Door deel te nemen aan deze crowdfundingcampagne, draag je niet alleen bij aan de totstandkoming van het boek, maar word je ook een integraal onderdeel van het verhaal dat we willen vertellen.

  • Druk- en productiekosten: Om een boek van de hoogste kwaliteit te garanderen.
  • Fotoredactie: Om ervoor te zorgen dat elk beeld het verhaal van de mijnwerkers volledig tot leven brengt.
  • Distributie: Zodat het boek wereldwijd beschikbaar kan zijn en de verhalen van mijnwerkers overal gehoord kunnen worden.

Sluit je aan bij ons op deze reis om de kracht van de mijnwerkers vast te leggen en te eren. Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij het realiseren van dit bijzondere project.

Dank je wel voor het overwegen van ondersteuning. Samen kunnen we "Ondergrondse Helden" tot leven brengen en het verhaal van mijnwerkers delen met de wereld.

Met oprechte dankbaarheid, Gianni Alessi

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10/01/2024 gestart
112x bekeken

Actie georganiseerd door:

Gianni Alessi

Gianni Alessi

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Doneren is niet meer mogelijk

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10/01/2024 gestart
112x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog