Onafhankelijkheid, vrijheid en mobiliteit door aangepaste auto

Onafhankelijkheid, vrijheid en mobiliteit door aangepaste auto
Duncan Rogers
Deel deze actie via:

De motor van mijn aangepaste auto is stuk

 

Beste Lezer,

Mijn naam is Duncan ik ben 48 jaar jong, gescheiden mindervalide vader (co-ouder) van Jayden 16 en Jazzlyn 13. Ik ben rolstoel afhankelijk als gevolg van incomplete dwarslaesie door meerdere auto immuun ontstekingen in mijn ruggenmerg.

Voor ik ziek werd op 30 november 2014 was ik getrouwd en een Allround DJ met eigen drive in show in het weekend en Business Developer door de week. maar op 30 november is mijn leven voorgoed verandert. 

Over een periode van 3 jaar ben ik 6 keer compleet verlamd geweest vanaf mijn navel naar beneden en 1 keer mijn gehele linker helft  vanaf mijn schouder naar beneden. Ik ben meermalig opgenomen geweest in het ziekenhuis en in verschillende dwarslaesie revalidatie klinieken. Het aller ergste is dat er nooit is vastgesteld hoe ik aan deze ontstekingen in mijn ruggenmerg ben gekomen.  IK leef nu al bijna 8 jaar in onzekerheid en voer dagelijks een strijd tegen mijn eigen lichaam. 

De gevolgen van al deze ontstekingen is dat ik een zeer hoge spierspanning heb in mijn benen en daarom rolstoel afhankelijk ben en maar korte stukjes met de rollator en of krukken kan lopen. Daarnaast heb ik ook last van de gevolgen overmatig vocht vasthouden, blaasontstekingen en urineweg infecties.

Eind mei 2016 heeft mijn vrouw mij verlaten en heb ik noodgedwongen mijn huis moeten verkopen en naar een gelijkvloerse huur woning moeten verhuizen en deze compleet opnieuw moeten inrichten.

Voor mijn mobiliteit buitenshuis heb ik vanwege mijn handicap mijn auto moeten aanpassen en 2 jaar geleden heb ik mijn huidige auto  een Volkswagen Touran uit 2011 gekocht nadat mijn vorige auto op was en de aanpassingen aan die auto duurder waren dan de auto zelf. Gezien mijn handicap heb ik deze ook weer volledig moeten aanpassen om er in te kunnen en mogen rijden. Nu een kleine 2 jaar en 15.000km verder heeft mijn motor het begeven van de Touran en moet deze worden gereviseerd. De kosten bedragen in totaal €5000.- 

Aangezien ik zeer afhankelijk ben van mijn auto wil ik deze zo snel als mogelijk laten repareren.

Ik moet rondkomen van een WIA uitkering  en na al deze jaren de tering naar de nering te hebben gezet en altijd alles zelf te hebben bekostigd zijn mijn financiële middelen uitgeput en heb ik hulp nodig.

Ik wil jullie daarom hulp vragen mij te helpen mijn auto te repareren.

Wat betekent mijn auto voor mij naast de onafhankelijkheid en de vrijheid wordt ik instaat gesteld om deel te nemen aan sociale activiteiten, familie en vrienden te bezoeken, de sport wedstrijden van mijn kinderen te bezoeken en probeer ik te kijken naar de mogelijkheden om weer te werken.

Daarom vraag ik via deze weg jullie hulp. Wil jij ook bijdragen? Dan kan je het bedrag wat voor jou het beste past doneren via deze steunactie. Alvast hartelijk bedankt!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/09/2022 gestart
1304x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Duncan Rogers

Duncan Rogers

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/09/2022 gestart
1304x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog