onafgemaakte afmaken

onafgemaakte afmaken
szilvia Vastag

nu we eindelijk oud genoeg zijn willen men broer en ik heel graag men vaders bucketlist afmaken. zouden jullie willen helpen?

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!


hoi ik ben Gabrielle, toen ik 8 jaar oud was overleed mijn vader zeer plotseling aan alvleesklierkanker. wij kregen te horen dat hij in het ziekenhuis lag en de dag erna werden wij savonds uit bed gehaald om ons vader een laatste keer levend te zien (voor hoeverre je een coma patiënt levend kan noemen) hierdoor hebben we nooit echt afscheid kunnen nemen. een van de belangrijkste dingen die mijn vader achterliet was zijn bucketlist die hij jammer genoeg nooit heeft kunnen afmaken. ik heb altijd samen met mijn broer de bucketlist willen afmaken alleen was ik daar nog te jong voor, nu ben ik eindelijk oud genoeg en wil ik samen met me broer en het as van me vader( in een ketting) zodat hij er toch soort van bij is de laatste paar punten van zijn bucketlist afstrepen. het enigste probleem is dat me pa heel wat schulden had en wij er alles aan gedaan hebben om dit af te betalen na zijn dood hierdoor komen we heel wat geld te kort om zijn laatste wens in vervulling te laten gaan. we waarderen het heel erg als u ons kunt helpen om ons vaders bucketlist af te werken en bedanken jullie alvast voor jullie tijd, want dat is wel echt de belangrijkste les wat ik van dit alles heb geleerd tijd is het meest kostbaarste bezit. vertel de mensen om u heen dat je van ze houd geeft ze een dikke knuffel en geniet van elk moment.

 

liefs Gabrielle en nogmaals bedankt voor je tijd

Ik wil graag mijn verhaal met jullie delen in de hoop op jullie steunen hulp .

In 2012 veloor ik mijn ex-man na eenkort en onverwacht ziektebeeld , / alvleesklier kanker / waardoor onze drie kinderen van toen 5,7,9 jaar oud achterbleven . Samen hebben we altijd de droom om een mooie reis door Europa te maken , maar door de omstandigheden is die droom nooit werkelijkheid geworden .

Ik heb mijn kinderen alleen opgevoed en altijd mijn best gedaan om er voor ze te zijn . Nu ze volwassen zijn , wil ik graag dat ze alsnog die beloofde reis kunnen maken en de as van hun vader symbolisch kunnen uitstrooien tijdens deze tocht .Helaas ontbreken mij de financiele middelen om dit te realiseren .

Daarom vraag ik jullie steun en hulp . Elke bijdrage , hoe klein ook , zal helpen om deze reis voor mijn kinderen mogelijk te maken en hen te helpen een hoofdstuk af te sluiten . Samenkunnen we ervoor zorgen dat deze droom werkelijkheid wordt .

Willen jullie deze actie zoveel mogelijk delen mensen ? Online en offline op Facebook , Instagram , twitter en welk platform dan ook . Onze dank is groot !!

Dank jullie wel voor jullie aandacht en steun. 

mvg Katalin

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26/11/2022 gestart
205x bekeken

Actie georganiseerd door:

szilvia Vastag

szilvia Vastag

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26/11/2022 gestart
205x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog