Noodzakelijke verbouwingen

Noodzakelijke verbouwingen

Sponsering woning

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Lieve vrienden en sympathisanten,

 

Een paar jaar geleden vervulde onze goede vriendin E. eindelijk haar droom: ze kocht haar eigen huisje. Dit was geen gemakkelijke weg; ze had jarenlang hard gespaard en leefde in weinig comfort om dit te kunnen realiseren. Ze wist dat er enkele noodzakelijke renovaties nodig zouden zijn, maar met haar vastberadenheid en zorgvuldige planning was ze ervan overtuigd dat ze dit zou kunnen bolwerken.

Echter, de realiteit heeft haar ingehaald. Terwijl ze maximaal spaarzaam leefde en elke cent opzij zette voor de verbouwingen, zijn de prijzen voor bouwmaterialen en arbeid sneller gestegen dan ze kon bijhouden. Desondanks waagde ze de sprong en startte met de renovaties, ervan uitgaande dat verder uitstel alleen maar duurder zou zijn. Maar nu de werkzaamheden in volle gang zijn, blijkt dat de kosten veel hoger uitvallen dan oorspronkelijk begroot.

 

Deze onverwachte financiële druk brengt een enorme stress met zich mee en dreigt haar droom in duigen te laten vallen. Daarom doe ik een beroep op jullie, vrienden en goede zielen, om haar te helpen deze moeilijke periode door te komen. Elke bijdrage, groot of klein, kan een wereld van verschil maken.

 

Met jullie steun kunnen we ervoor zorgen dat ze de noodzakelijke verbouwingen kan voltooien en eindelijk kan genieten van een geïsoleerd en comfortabel huisje, zoals ze altijd gedroomd heeft. Ze heeft zo hard gewerkt om dit huis te kopen en verdient het om hier gelukkig te kunnen wonen zonder financiële zorgen.

Laten we samen deze droom werkelijkheid maken en haar helpen het huis te creëren waar ze zo lang voor gewerkt heeft. Elke donatie brengt haar een stap dichter bij een warm en veilig thuis.

Alvast hartelijk bedankt voor jullie gulheid en steun.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18/05/2024 gestart
30x bekeken

Actie georganiseerd door:

D V

D V

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18/05/2024 gestart
30x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden