Noodoproep: Acuut voedseltekort dreigt voor de Oegandese Cuninakinderen!

Noodoproep: Acuut voedseltekort dreigt voor de Oegandese Cuninakinderen!

Help de Cunina-weeskinderen in Oeganda! Acuut voedseltekort bedreigt hun toekomst. Elke gift helpt de honger te bestrijden!

 

In Oeganda woedt een stille ramp. Inflatie en de vele wereldwijde economische crisissen hebben de voedselvoorziening van het land op de rand van een catastrofe gebracht. De prijzen rijzen de pan uit en zoals altijd zijn het vooral de kinderen die lijden. Op onze Cunina Adullam Model Primary School in Mbarara, waar 400 weeskinderen elke dag strijden voor hun toekomst, klinken steeds vaker de hongerige magen.

Hun ‘maaltijden’ zijn ondertussen gereduceerd tot één schrale portie maïs en wat bonen per dag: dit is te weinig om te leven, laat staan te leren. Deze honger ondermijnt hun kans op een betere toekomst. Zonder onze hulp staan deze kinderen, mét hun honger, op straat. Dat is de bittere realiteit! We hebben dringend jouw hulp nodig. Met 146.000 euro bieden we deze honderden kinderen weer een jaar lang voedsel en vooral: hoop en perspectief. Elke donatie, hoe klein ook, is dus cruciaal in deze strijd. Maak jij mee het verschil door de cirkel van armoede te doorbreken? Help ons de honger te bestrijden en geef deze kinderen de toekomst die ze verdienen!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 dag geleden gestart
371x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Cunina vzw

Cunina vzw

Een betere toekomst voor kansarme kinderen.

Actie georganiseerd door:

Sophie Vangheel

Sophie Vangheel

 

Donaties

 
Toon alle donaties
1 dag geleden gestart
371x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog