Nieuwe start

Nieuwe start
Rick Verhoef

Gescheiden, ziek, 2 dochters

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

**De Nieuwe Start**

 

Ik stel me graag even aan u voor, Ik ben Rick Verhoef.

34 jaar en papa van 2 meiden. mocht u de tijd hebben lees rustig mijn verhaal.

Na een lange werkdag zat ik aan de keukentafel, het enige spreekwoordelijke meubelstuk in mijn bijna lege appartement. Mijn gedachten dwaalden af naar de afgelopen twee jaar – een periode vol pijn, verlies en strijd. Het begon allemaal met het overlijden van mijn vader. Daarna deed ik de ontdekking dat mijn vrouw mij had bedrogen met mijn beste vriend. Wat volgde was een stortvloed van emoties en een neerwaartse spiraal die mij bijna de das om deed.

Als alleenstaande vader met 2 dochters van 10 en 15, moest ik, me herpakken, maar de last van de schulden geven veel stress en mijn eigen verslaving maakten het bijna onmogelijk. Ik wist dat ik een nieuwe start nodig had, niet alleen voor mezelf, maar vooral voor zijn dochters. De schuld is 19.655€

Doneer link

https://steunactie.nl/actie/nieuwe-start-28/-38599

met een oude vriend, zocht ik  hulp van een goede kliniek en een therapeut slaagde ik erin om mijn verslaving te overwinnen. Elke dag werd een gevecht tegen de verleiding, maar de liefde voor mijn dochters gaf mij de kracht om door te zetten. Toch bleven de schulden als een donkere wolk boven mijn hoofd hangen, en ik wist dat ik een drastische stap moest nemen om een beter leven voor ons beiden te kunnen creëren.

Op een avond, na een inspirerend gesprek  besloot ik een crowdfundingcampagne te starten. Het doel was simpel: genoeg geld inzamelen om de schulden af te betalen en een stabiele thuisbasis voor ons te creëren. Met trillende handen typte ik mijn verhaal uit, eerlijk en zonder franjes. Ik legde uit hoe ik door de moeilijke tijden heen was gekomen en hoe vastbesloten ik was om een nieuwe start te maken.

Ik hoop op steun. Met elke donatie voel ik een beetje meer hoop

Iedereen die wil bijgedragen. "Dit is niet alleen mijn nieuwe start," zegi ik in het verhaal die ik op de crowdfundingpagina plaatste, "maar ook die van mijn dochters. Jullie geven  ons de kans  om opnieuw te beginnen, en daarvoor zal ik altijd dankbaar zijn."

En zo begin ik langzaam aan een nieuwe start, vastbesloten om van elke dag een stap vooruit te maken, niet alleen voor mijzelff, maar vooral voor mijn dochters. De crowdfundingcampagne geeft mi  jook de kracht en het vertrouwen om op nieuw te beginnen.

Doneer link

https://steunactie.nl/actie/nieuwe-start-28/-38599

Ik hoop zo dat iemand mij wil helpen,

U mag mij altijd bellen of mailen bij vragen

Met vriendelijke groet Rick Verhoef

rick_verhoef@live.nl

06 16 04 96 94

Alvast bedankt 🙏🏻

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23/06/2024 gestart
33x bekeken

Actie georganiseerd door:

Rick Verhoef

Rick Verhoef

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23/06/2024 gestart
33x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog