Nieuw ooievaarsnest voor Arthur en Frieda (Schendelbeke - België)

Nieuw ooievaarsnest voor Arthur en Frieda (Schendelbeke - België)
Jannick De Turck

Lieve Arthur & Frieda, jullie ooievaarsnest heeft het begeven op 14/05/2024, waarbij jullie 4 jongen omgekomen zijn.

 
€ 0 ingezameld

Lieve Arthur, we kennen je als een super papa ooievaar die in alle omstandigheden zorgde voor zijn kroost, alleen … toen een paar jaar geleden je vrouwtje omkwam maar ook samen met Mascara en nu Frieda. Het noodlot heeft je niet gespaard. Jullie nest heeft het begeven op 14/05/2024 en jullie 4 kleinjtes zijn niet meer. De natuur is soms heel hard. Het leven is onvoorspelbaar. Maar wij gaan jullie helpen zodat jullie volgend jaar kunnen genieten van een splinternieuw nest. Kunnen wij ook op jullie steun rekenen?

BELANGRIJKE INFO: op 28/05/2024 werd het vooraf ingestelde doelbedrag van 2000 € bereikt. Dit overtreft echt mijn stoutste verwachtingen. Ik kan iedereen die hier aan meegeholpen heeft, niet genoeg bedanken. Maar ik ben er ook van overtuigd dat we nog niet aan het einde van dit mooie verhaal zitten, dus doneren is nog steeds mogelijk!

Op 4 juni 2024 zitten wij samen met de mensen van natuurpunt Boven-Dender om alle details verder te bespreken zodat we kunnen vastleggen hoe we de verzamelde centjes op een duurzame manier kunnen inzetten. Wordt zeker vervolgt! 1000x dank!

LINKEN
Live webcam beelden van een ooievaarskoppel in Nederland: Ooievaar | Vogelbescherming

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
2 weken geleden gestart
2878x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jannick De Turck

Jannick De Turck

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
2 weken geleden gestart
2878x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog