Nieuw Clubhuis Scouting Aquarius

Nieuw Clubhuis Scouting Aquarius
Mark Dekker

Scouting Aquarius zoekt financiele bijdrage voor realisatie nieuw clubhuis

 

Steun onze vereniging

Scoutinggroep Aquarius heeft u financiele hulp hard nodig. We strijden al jaren voor een nieuw clubhuis en de laatste jaren is de urgentie alleen maar toegenomen. Het pand is aan alle kanten af. We hebben geregeld lekkage en de algehele veiligheid van onze kinderen kan eigenlijk niet meer gegarandeerd worden. 

We willen niet denken aan een doemscenario maar een opheffing van onze vereniging wordt een reële mogelijkheid. U kunt ons helpen om dit tegen te gaan.

Maatschappelijk belang

Er zijn in de gemeente Schagen veel kinderen met "een rugzakje" of kinderen die niet aarden op de traditionele sportverenigingen. Hierin bied onze vereniging meer dan eens de oplossing. Ze voelen zich gewoon op hun plek. Elk kind heeft immers het recht op een leuke vrijetijdsbesteding. 

Even kort wie we zijn 

Scoutinggroep Aquarius is een scouting waterwerkgroep, voor kinderen en jongvolwassenen van 7-21 jaar (en ouder). De groep is sinds in het begin van de 80-er jaren gevestigd in de gemeente Harenkarspel, sinds 2013 is dat de gemeente Schagen. We hebben op dit moment circa 55 leden.

De groep is sinds 2005 gehuisvest in een tweedehands verkregen prefab schoolgebouwtje van 10 x 10 meter op het sport- en recreatiecomplex “De Veersloot” te Dirkshorn. 

Gemeenteraad staat garant voor ⅔ van de bouwsom

De gemeenteraad gaf 15 Februari zijn zegen aan het voorstel van burgemeester en wethouders om onze vereniging ruim 243.000 euro te geven voor een nieuw clubhuis. Dit onder de voorwaarde dat wij als vereniging zelf ruim 121.000 euro bijleggen. Hierdoor word de begroting sluitend.

Help ons alstublieft om onze waterscouting vereniging te redden. Wij hebben als scouting Aquarius niet de financiële middelen om dit bedrag op te hoesten. We hebben circa 55 leden en kunnen van de contributie en de jaarlijkse acties net onze broek op houden. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12/06/2021 gestart

Actie georganiseerd voor:

Scouting Aquarius - Waterscouts Dirkshorn

Scouting Aquarius - Waterscouts Dirkshorn

Actie georganiseerd door:

Mark Dekker

Mark Dekker

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12/06/2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog