Neurologische revalidatie

Neurologische revalidatie

Dringend neurologische revalidatie voor mijn broer

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Mijn naam is Kasia, ik kom uit Polen. Ik ben 12 jaar in Nederland gewoond. Ik kwam hier om mijn leven te verbeteren. Ik heb hier een gezin, mijn man en twee kinderen (zoon 2 jaar en dochter 7 jaar). Alles was prima tot oktober dit jaar. In Polen verliet ik een gezin, ouders en mijn geliefde broer Christopher - het gaat hier over hem.

Christopher is een geweldige zoon, broer en vriend. Bovendien is hij ontzettend slim. Hij heeft anderen altijd geholpen, nu heeft hij hulp nodig.

Christopher voelde zich al tijdje niet goed, maar de artsen konden geen diagnose stellen. Op het tweede oktober ging hij onze vader bezoeken. Hij ging onze huis binnen en zat hij in zijn lieveling stoel. Hij vroeg om thee en een paar minuten later om onbekende reden heeft hij hartstilstand gehad. 

Onze vader begon met onmiddellijk reanimatie, na ongeveer 10 minuten arriveerde een ambulance die zijn levensfuncties herstelde. 

Maar dat is niet het einde.

De volgende dag (opnieuw om onbekende redenen) had Christopher nog 40 keer hartstilstand gehad. Hij lag drie weken in coma. Schade aan hersen door zuurstoftekort is groot, maar artsen geven ons hoop. De hersenstam is gezond, hersencortex is op verschillende plaatsen in verschillende mate beschadigd. Hij ademt door de tracheotomie buis en wordt gevoed door de sonde. 

Hoewel de toestand zwaar is, geven artsen ons hoop, ze zeggen dat alleen dankzij gespecialiseerde revalidatie kan hij herstellen en genieten van zijn leven. De eerste maanden zijn crucial. Wij geloven dat alles goed gaat komen!

Wij geloven dat hij bewust is. Hij probeert zijn hoofd omhoog tillen, zijn voeten te bewegen en onlangs probeerde hij zelfs zijn hand te bewegen.

Helaas is in Polen een zeer lange wachttijd voor behandelingen, zelfs enkele jaren. In zijn geval is tijd belangrijk. De oplossing is om Christopher in een privé verpleeghuis te plaatsen met specialistisch neurologische revalidatie.

Het doel van deze actie is om geld te verzamelen voor de eerste maanden van gespecialiseerde neurologische revalidatie. Het is mij niet makkelijk om voor hulp te vragen, maar ik kan hem niet anders helpen. 

Groetjes Kasia

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/12/2022 gestart
112x bekeken

Actie georganiseerd door:

Katarzyna Kucharczyk

Katarzyna Kucharczyk

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/12/2022 gestart
112x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog