Nemeri

Nemeri
Marcel Pisano

In de afgelopen jaren heb ik een filmscript geschreven, synopsis, regie en PowerPoint. Voor promotie is er geld nodig

 

Datum ; 01-11-2023

Betreft ; Filmscript ‘Nemeri’

Geachte,

Met dit schrijven willen wij U benaderen. Ik wil u aandacht vragen voor het filmscript ‘Nemeri’ en onder uw aandacht te brengen. Mijn naam is Marcelino Pisano geboren te Amsterdam en vanaf 2010 woonachtig in Blankenberge (België). Vanaf 2004 ben ik begonnen met het schrijven van religieus getinte boeken die zijn uitgegeven met redelijk succes. Vanaf 2016 ben ik begonnen de geschiedenis van de religie diepgaander te onderzoeken door dieper in de geschiedenis te duiken die voor mij onthullende feiten naar boven heeft gebracht. Eén onderdeel van deze onderzoeken is het bezoeken van verschillende locaties in de wereld, het bezoeken aan het Vaticaan door een contact Antoine Bodar, priester en kunsthistoricus aan het Vaticaan. Om deze reden en naar aanleiding van het verschijnen van het boek ‘De Da Vinci Code’ van Dan Brown is het idee bij mij opgekomen om van al mijn bevindingen een filmscript te maken dat ‘Nemeri’ is gaan heet. Inmiddels na jaren werk is het script klaar de synopsis is gemaakt en de regie is, nog niet in diep detail, al gedaan dit alles is ook al vertaald naar het Engels. Om het verhaal in beeld te brengen is er een PowerPointpresentatie gemaakt die in hoofdlijnen een beeld laat zien hoe de verhaallijnen lopen.

Om dit project goed te onderbouwen is er professionele hulp nodig. Daarom ben ik op zoek naar en producer die samen met mij dit project verder wil ontwikkelen. Hiervoor willen ik graag een partner die mijn team in de gelegenheid stelt om het project beter te ondersteunen en eventuele kopers te interesseren. Omdat het verhaal zich een groot gedeelte afspeelt over de gehele wereld maar ook in België, lijkt het mij voorhanden dat wij met behulp van deskundige hulp en financiële ondersteuning voor dit project een passende oplossing vinden. Mijn team wordt nu ondersteund door Mevr. Alicia Van Landschoot die mij ondersteund bij de marketing voor dit project.

Het verhaal brengt een inzicht in hoe het keizerrijk Rome de toenmalige bisschoppen de opdracht gaven om één geloof en één leerboek, wat later de Bijbel is gaan heten, te maken. Het verhaal neemt ons mee naar een moordaanslag bij ‘Het Gravensteen’ in Gent. Waarna u in het begin meegenomen wordt naar de geschillen die verschillende bisschoppen hadden omtrent leerstellingen die in dat ene geloof moest komen. Omdat één van de belangrijkste bisschoppen in het bezit was van de daadwerkelijke documenten uit de tijd voor en nadat Jezus Christus had geleefd moeite had met de opstelling van het concilie in Nicea en, daarna in andere plaatsen, moest hij als gevolg van de belangrijke geschriften deze voor een latere tijd beschermen. En dit deed hij door de geschriften in Nag-Hammadi te begraven. Tegelijkertijd ontstaat er in dit verhaal tussen verschillende hoofdpersonen en onderzoek, Bruno Roth als degene die onderdelen van deze geschriften vond en Gina en Winston door hun kennis hierin mee betrekt. Dit ontaardt in een zoektocht naar één persoon die verantwoordelijk is voor veel leed wat hij (de Kardinaal) aanricht met zijn organisatie ‘Nemeri’. Een klopjacht op hem en zijn organisatie ontaard in een geweldig verhaal met veel achtergrondinformatie die verschillende feiten onderbouwen. Het verhaal heeft alles in zich. Emotie, liefde, erotiek, wilde achtervolgingen, intriges, verlies van levens tot een spectaculair einde.

Uiteraard willen wij de PowerPointpresentatie aan u laten zien wanneer als blijkt dat uw organisatie belangstelling heeft om dit project op een hoger niveau te brengen. Het script telt 542 bladzijde en 348907 woorden. De doelstelling die wij hebben is om van dit script wat zeer uitgebreid is door middel van een speelfilm of een serie op de markt te brengen. Ik hoop met dit korte schrijven uw belangstelling te hebben gewekt. Uiteraard staan wij open om meer informatie te verstrekken. 

Vriendelijke groet,

Marcel Pisano

boekenmp@live.nl

 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 2/11/2023 gestart
255x bekeken

Actie georganiseerd door:

Marcel Pisano

Marcel Pisano

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 2/11/2023 gestart
255x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog