Mountain child care

Mountain child care
Sterre Versteeg

Ik hoor bij de my quest organisatie die jongeren uit nepal helpen om een levensplan te maken en ze te begeleiden voor 3 jaar.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

My Quest is een organisatie die met een groep leerlingen (waaronder mijzelf) en een aantal begeleiders naar Nepal gaat met een doel. Het eerste wat er moet gebeuren is dat de leerlingen sponsor acties moeten opstellen voor de weeshuis jongeren uit Nepal.

 De leerlingen gaan met een groep weeshuis jongeren het Himalaya gebergte beklimmen. Tijdens deze reis gaan er begeleiders mee die alle jongeren helpen met een 5 jaren plan opstellen. Ook leren de verschillende groepen elkaar kennen en hopen uiteindelijk meer over elkaars leven te leren. 

Na de 6 dagen in de gebergte scheiden de groepen. Voor de Weeshuis jongeren is het dan nog niet afgelopen, die krijgen na de reis nog 3 jaar lang begeleiding van dezelfde begeleiders als in de reis. dit zorgt ervoor dat de jongeren een kans hebben op een goede toekomst in Nepal. 

Hiervoor zoek ik sponsors. Zodat de weeshuis jongeren een eerlijke en goede start krijgen zodra ze het weeshuis uit moeten.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25/09/2023 gestart
40x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sterre Versteeg

Sterre Versteeg

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25/09/2023 gestart
40x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog