More africa

More africa
Kim Rieswijk

Speciaal onderwijs, fysiotherapie, medische hulp, trainingen en kinderopvang aan kinderen met een beperking in Zanzibar.

 

Hallo allemaal, 

2 juli vetrek ik naar Zanzibar om daar 4 weken vrijwillgerswerk te doen. 

More Africa is een niet-gouvernementele organisatie (NGO) op Zanzibar die zich richt op kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. De school  biedt speciaal onderwijs, fysiotherapie, medische hulp, trainingen en kinderopvang aan kinderen die vanwege hun handicap nergens anders terecht kunnen.

Het hoofddoel van More Africa is om ieder kind recht te geven op onderwijs, therapie en/of zinvolle dagbesteding. Op Zanzibar is onderwijs, begeleiding of therapie voor kinderen/jongvolwassenen met een handicap niet vanzelfsprekend. Ouders worstelen vaak met het feit dat ze het beste willen voor hun kind, maar het kind kan nergens heen en wordt niet geaccepteerd op reguliere scholen. Voor deze kinderen is More Africa er. 

Om dit waar te maken, heeft de school spullen nodig. Daarvoor zijn donaties van groot belang! Het zou super zijn als jullie hier aan bij willen dragen! Alle beetjes helpen! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 6/04/2022 gestart
1226x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kim Rieswijk

Kim Rieswijk

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 6/04/2022 gestart
1226x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg
Misbruik melden