Money Talks

Money Talks
Quincy François

De eerste kunsttentoonstelling van Quincy François.

 

Hallo iedereen!

Ik ben enorm enthousiast om jullie te laten weten dat dit najaar mijn eerste tentoonstelling Money Talks zal plaatsvinden. 

De motivatie is hoog, de werken worden getekend en in september maken we Zottegem of beter gezegd GDC auto de plaats bij uitstek om je dromen te beginnen volgen. 

Na 8 jaar werken maken met mijn cartoon Tommy The Rich Kid dat staat voor het terug durven volgen van je dromen en de iconen & scenes die mij inspireren is het tijd voor de volgende stap, een eerste tentoonstelling!

De voorbereidingen voor die volgende stap zijn ondertussen in volle gang maar aangezien dit een grote investering is willen we via deze crowdfunding campagne een extra beetje budget ophalen. 

Door bij te dragen aan de campagne krijg je niet alleen het plezier van het ondersteunen van een jonge, gepassioneerd artiest maar ontvang je ook geweldige beloningen zoals exclusieve t-shirts, stickers, limited edition prints en zelfs duo tickets voor de eerste editie van ‘After-Artwork’ een uniek nieuw afterwork evenement. (Eens de doelstelling behaald is krijgen alle bijdragers nog een extratje.)

Door bij te dragen, maak je deel uit van een community die gelooft in het belang van het volgen van je dromen en die anderen inspireert om hetzelfde te doen. Vind jezelf in Tommy The Rich Kid en help ons bij het realiseren van deze inspirerende tentoonstelling. 

Danku, Q.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26/05/2023 gestart
1684x bekeken

Actie georganiseerd door:

Quincy François

Quincy François

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26/05/2023 gestart
1684x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog