Mindervalide moeder

Mindervalide moeder

Doel Canta om zich te kunnen verplaatsen met dochter

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik vind t moeilijk om te schrijven over en voor mezelf . Maar het gaat lichamelijk echt niet goed… (emotieel oa hierdoor ook steeds minder. ) Op de scootmobiel gaat nouwelijks op t moment. Mijn dochter is net startende op de basisschool en moet 5x pw daar naar toe (in een totaal andere wijk)

Voor schoolvervoer niet in aanmerking.  En ook ik moet oa naar afspraken. De buurvrouw kan niet altijd chaffeuren, daarbij wil je op n gegeven n stukje van je vrijheid terug. Ookal is het een duwbare rolstoel en kan ik niet lang mezelf erin bewegen..School medische afspraken en af en toe uit issolement zou dan al iets meer mogelijk zijn en n stukje vrijheid ook terug geven.  Ik heb echt overal om vervoers hulp of vergoeding aangeklopt, en loop tegen muren aan.Met een 2ehands Canta , (waarbij achterin ruimte om de  rolstoel opgeklapt mee te nemen,  en zo mogelijk n oprijplaatje voor de rolstoel + uiteraard kinderzitje. Dan verzekering en brandstof natuurlijk)

Alleen een rolstoelpassende Canta 2e hands , zonder oprijplaat, kijderstoel etc meegerekend voor een beetje een redelijke ligt de prijs al snel op min 7.000 (of hoger…plus de dan bijkomende kosten)

Wie kan ons weer “op weg”  helpen en uit ons issolement ? En vervelende gevolgen verkomen 

Met handen in t haar en tranen post ik deze steunactie 

Lieve groetjes, een radeloze mama 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/02/2023 gestart
213x bekeken

Actie georganiseerd door:

Yumi Kersch

Yumi Kersch

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/02/2023 gestart
213x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden