Mijn rechten zijn weg en ben niks waard

Mijn rechten zijn weg en ben niks waard
Dragan de Jong

25 jaar gewerkt en altijd kunnen rondkomen en totaal geen problemen met rekeningen betalen en nu opeens verandert er veel!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Daar zit je dan na bijna 25 jaar zelfstandig ondernemer te zijn geweest en heb alle hoogtepunten en dieptepunten mogen ervaren zoals iedere ondernemer dat op zijn pad tegenkomt gedurende zijn ondernemerschap.

Heb in die 25 jaar een eigen bedrijf in relatiegeschenken en kerstpakketten opgebouwd en door de financiele crisis in 2008/2009 zag ik de omzet dalen vanwege de grote onzekerheid die bedrijven voelden op dat moment en meteen geen budget meer hadden voor overige zaken.

Uiteraard zag ik ook mijn omzet dalen dus de winst maar kosten gingen gewoon door totdat ik in 2017 een winkel in kantoorartikelen kon overnemen en hierdoor mijn omzet kon verhogen en dus mijn winst en dat ging goed totdat zich het coronavirus in 2019 kwam melden en vervolgens in 2020 Nederland in lockdown ging.

Heb nog nooit zo snel mijn omzet toen zien dalen van 100% naar nog niet eens 25% en had dus een pand met alle kosten die je maar kunt bedenken zoals huur, energie, water, gemeentebelastingen, verzekeringen en de rest die je wel kun verzinnen.

Had een keurige rekening met spaargeld voor later en heb deze tot mijn grote spijt moeten aanbreken om de  kosten van zowel prive als zaak te bekostigen en heb weliswaar tozo gehad maar was op voordat ik het kon opnemen want huur was hoog, € 1500,00 per maand, energie van € 350,00 die flink inhakten op mijn spaargeld.

De winkel heb ik kunnen verkopen aan een nieuwe ondernemer in augustus 2020 maar met een flink verlies aangezien mijn omzet was gekelderd en hiermee een ander beeld naar voren kwam voor de nieuwe eigenaar wilde deze dus niet mijn oude prijs betalen en zat ik meteen met een verlies van dik € 15000,00 …….dag spaargeld.

Nu zijn we onderhand 3 jaar verder en zit ik prive in de knoop met mijn hypotheek want heb weliswaar overwaarde maar geen inkomsten en aangezien ik nog een deposito heb lopen die pas in 2030 opneembaar is heb ik ook geen recht op ww laat staan uwv waar ik nooit bij heb stilgestaan afgelopen 25 jaar………..ondernemen dacht ik tot ik oud ben en dood ga maar helaas nu anders.

De deposito die ik heb is iets van 10.000 euro voor mijn oude dag en wil deze liever niet aanspreken aangezien ik boete moet betalen en niks meer heb voor later als ik 65 jaar ben wan ben momenteel 51 dus schiet het al aardig op.

Tja, dat noemen ze sociaal Nederland dat je dus 25 jaar zelfstandig ondernemer bent geweest en altijd netjes je belastingen hebt betaald en alle overige rekeningen netjes hebt betaald dan hoor je niemand maar nu het even tegen zit en me vooruit wil vechten omdat ik gewoon ook recht op normaal leven hoop ik dat mensen mij voelen dat onze regering niks doet voor zzp’ers als mij die nu knel zitten en schreeuwen om hulp want sta positief met overwaarde maar de bank in dit geval de Rabobank wil niets doen om mij te helpen en heb een goede overwaarde en leef op de laatste paar centen nog die ik heb van mijn spaargeld!

Hopelijk zijn er mensen die mij willen helpen want wil gewoon normaal mijn dingen kunnen doen zoals een ieder maar is niet altijd mogelijk zoals de rekeningen betalen en de simpele zaken als eten en drinken.

Als ik mijn kosten priven optel dan zit ik op ongeveer € 1500 euro per maand voor hypotheek, energiekosten, verzekeringen, gemeentelasten en dergelijke ….wie o wie is zo vriendelijk om mij te helpen deze maandelijkse kosten te verzachten?

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/08/2023 gestart
73x bekeken

Actie georganiseerd door:

Dragan de Jong

Dragan de Jong

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/08/2023 gestart
73x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden