MICHEL NAUDTS

MICHEL NAUDTS
Vrienden en Collega’s Van Michel

Financiële steun voor het gezin van Michel Naudts. Overleden tijdens de militaire dienst.

 

Met groot verdriet moeten we het onverwachte verlies melden van onze dierbare collega, Eerste korporaal-chef Michel Naudts.

Michel, slechts 42 jaar, kwam in bevolen dienst om het leven toen hij een motorescorte uitvoerde en overleed door een dodelijk ongeval. Hij laat zijn vrouw Jenny en hun twee kinderen, een zoon van 15 en een dochter van 5 achter.

Om Michel te eren en zijn gezin te ondersteunen, hebben we besloten een steunactie op te zetten. Michel was een toegewijd echtgenoot en vader, hij deed altijd zijn uiterste best om voor zijn gezin te zorgen. Nu willen wij hetzelfde doen voor hen.

De erfenisrechten die Jenny en de kinderen moeten betalen zijn enorm hoog.

Met deze actie willen we ervoor zorgen dat Jenny en de kinderen, die hun geliefde echtgenoot en vader al hebben moeten afgeven, niet eveneens hun huis en thuis moeten verliezen.

Elke bijdrage, groot of klein, zal een verschil maken. We vragen om uw vrijgevigheid en steun in deze moeilijke tijd, zodat we hun gezin kunnen helpen de financiële kater te vermijden en hen een zekere toekomst te bieden in hun vertrouwde omgeving.

Laten we samen komen als gemeenschap om Michels nagedachtenis te eren en zijn gezin te ondersteunen. Uw donatie kan worden gedaan via de rekening die we hiervoor hebben geopend. Alle hulp is welkom en wordt enorm gewaardeerd.

Dank u voor uw steun en medeleven. 

Samen kunnen we ervoor zorgen dat Michels gezin de steun krijgt die ze nodig hebben in deze zware periode.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/06/2024 gestart
6249x bekeken

Actie georganiseerd door:

Vrienden en Collega’s Van Michel

Vrienden en Collega’s Van Michel

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/06/2024 gestart
6249x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog