Medische steun prinsesNeyla 💖

Medische steun prinsesNeyla 💖

De medische kosten mee ondersteunen voor onze kleine prinses

 

De afgelopen 3-4 weken begon ze anders te doen.. is ze moe? Is ze iets aan het broeien? Slaapt ze niet goed? Wat is er met ons Neyla?

Tot dit weekend zondag dat Neyla (4j) niet meer recht kon lopen, begon te zeggen ‘ik draai mama’ & mama het niet meer kon aanzien.

Naar de spoed gereden. Ze begon ook moeilijk te praten, moeilijk articuleren,.. dus in het ziekenhuis gingen de alarmbellen al af. Direct een scan genomen en na een dik uur het verdict. ‘Mama ga even zitten, we hebben niet zo’n goed nieuws’

Er is zondagavond een gezwel in de hersenen gevonden. We moesten direct overgebracht worden naar het uza. Normaal zouden ze maandagmorgen een Mri nemen, maar omdat Neyla super snel achteruit ging die nacht hebben ze dit dan nog gedaan.

Toen stortte onze wereld in. Neyla blijkt een tumor te hebben in de hersenstam waar ze niet aan kunnen en ook de chemo en/of bestralingen gaan het niet kunnen wegnemen. De dokters zeggen dat ze enkel nog kunnen rekken.

MAAR wij blijven geloven in een mirakel! Misschien gaan de bestralingen die ze gaan doen om tijd te geven toch helpen.. en kan ze achteraf de chemo nemen..

momenteel is neylatje ook links al volledig verlamd aan het worden, praten en eten gaan moeilijk, alles wordt ingedikt. En dit op amper een week tijd. Er gaat een rolstoel op maat gemaakt worden, ze gaat steunbotten krijgen, na de bestraling als ze thuis is gaan er dingen moeten aangepast worden,..

elke donatie, hoe klein ze ook is kan onze financiële zorgen al iets minder maken & meer tijd geven aan ons Neyla. Wij zijn iedereen eeuwig dankbaar 💔🙏🏼

HELP ons tijd geven aan prinses Neyla, onze kleine vechter 💖

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21/10/2022 gestart
30135x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kjenta Heylen

Kjenta Heylen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21/10/2022 gestart
30135x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog