MEDISCHE KOSTEN VOOR DUKE

MEDISCHE KOSTEN VOOR DUKE

Voor het kleine ventje van mijn zus die altijd klaar staat voor iedereen. Nu heeft zij zelf hulp nodig.

 

Afgelopen donderdag nacht (30 mei)ging het ineens helemaal mis met kleine Duke. Met spoed is hij opgenomen in het Medische Centrum voor Dieren, daar bleek hij na onderzoek een tumor op zijn mild te hebben en een buikje vol bloed. Hij moest met spoed geopereerd worden.  Hij moest daar blijven op de IC tot gisteren, vanaf gisteren gaat het gelukkig wat beter en knapt hij langzaam op. Maar dit kost ongelooflijk veel geld (op dit moment zijn de kosten al meer dan 4500 €)..En ze zijn er nog niet met dit kleine ventje.

Vele kennen mijn zus Miriam en kleine Duke, voor degene die haar niet kennen een kleine uitleg. Miriam zet zich altijd in voor alle dieren staat als eerste klaar als er hulp nodig is voor iemands “beessie”  steunt zelf meerdere dierendoelen die hulp nodig hebben.

 Duke kwam bij haar want niemand wilde het ventje want hij was niet volmaakt aan de buitenkant en dat willen mensen niet. Maar mijn zus wel ,zij keek daar doorheen en zag heel veel in dit kleintje. Hun band is heel sterk en dit kleintje betekent de wereld voor haar. 

ze zal nooit om hulp vragen daarom doe ik dit voor haar. Lieve allemaal ik hoop dat jullie hieraan meewillen doen alle kleine beetjes helpen. Mocht doneren niet haalbaar zijn voor iemand, Delen helpt ook! Ze zal iedereen eeuwig dankbaar zijn en ik ook. 
Knuffel Lanka

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 2/06/2024 gestart
1146x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lanka Wage

Lanka Wage

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 2/06/2024 gestart
1146x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden