Maak samen met ons een veilige en bruisende plek van Jeugdhuis Bidong

Maak samen met ons een veilige en bruisende plek van Jeugdhuis Bidong

Steun Jeugdhuis Bidong na inbraken: doneer, bezoek onze zomerbar, bied praktische hulp, deel ons verhaal.

 
€ 0 ingezameld

Maak samen met ons een veilige en bruisende plek van Jeugdhuis Bidong

Beste vrienden, sympathisanten… van Jeugdhuis Bidong

Wat een hartverwarmende steun hebben we mogen ontvangen in de nasleep van de recente gebeurtenissen. De overweldigende steunbetuigingen, berichten vol sympathie en het massaal delen van ons verhaal hebben ons enorm deugd gedaan. We zijn al enorm dankbaar voor iedereen die ons bericht heeft gedeeld en ons een hart onder de riem heeft gestoken.

Wat is er gebeurd?

Met een zwaar hart moeten we jullie op de hoogte brengen van een hartverscheurende situatie. Afgelopen week zijn we twee keer getroffen door inbraken in ons jeugdhuis. Het doet pijn om te zien hoeveel schade er is aangericht aan iets waar we zo hard voor gewerkt hebben.💔

De inbraken hebben geleid tot vernielde deuren, aanzienlijk veel schade en een algeheel gevoel van onveiligheid. Dit raakt ons diep , we proberen met heel weinig middelen een veilige en leuke plek voor de jeugd te creëren. Deze inbraken hebben hier heel veel invloed op en maken onze inspanningen des te zwaarder…

Waarom is dit belangrijk?

Ons jeugdhuis speelt een cruciale rol in onze gemeente, als enige plek waar de jeugd terechtkan. Het is een plek waar ze samenkomen, plezier maken en zichzelf kunnen zijn. Deze schade bedreigt niet alleen de fysieke ruimte, maar ook de belangrijke rol die het jeugdhuis speelt in onze gemeente. 

We gaan er ook van uit dat de veranderingen die we teweeg willen brengen in functie van het jeugdhuis ook een positief effect zullen hebben op de buurt rond het jeugdhuis en het veiligheidsgevoel van de mensen die een bezoek brengen aan ons jeugdhuis en de verdere site van de Ommegang. Met de zomerbar voor de deur is het belangrijk dat we een veilige en functionele omgeving bieden.

Hoe kunnen we dit oplossen?

We geven niet op. Onze zomerbar gaat door zoals gepland! Onze evenementen deze zomer zullen meer dan ooit nodig zijn om het jeugdhuis verder te doen evolueren naar een plek waar iedereen graag is. Maar we hebben jullie hulp nodig om deze dromen waar te maken! 

Wat hebben we nodig?

We hebben geen specifiek doelbedrag gesteld; elke bijdrage, groot of klein, is welkom. Alle donaties gaan integraal naar het jeugdhuis en worden ingezet om de schade te herstellen en de veiligheid in en rond het jeugdhuis te verbeteren. 

Concreet zal het geld worden gebruikt voor:

  1. Installatie van camera's: Beveiligingscamera's worden geïnstalleerd op strategische locaties in en rond het jeugdhuis om potentiële inbrekers af te schrikken en incidenten te monitoren.
  2. Aanschaf van een degelijk alarmsysteem: Een betrouwbaar alarmsysteem wordt geïnstalleerd om het jeugdhuis te beschermen wanneer er niemand aanwezig is.
  3. Verbetering van de fysieke beveiliging: Deuren, ramen en sloten worden versterkt om het voor inbrekers moeilijker te maken om toegang te krijgen tot het jeugdhuis.
  4. Aanleggen van een afsluiting: Een degelijke omheining rond het terrein van het jeugdhuis zal helpen om ongewenste bezoekers buiten te houden en de veiligheid te verbeteren.

Bent u of kent u iemand die in een van bovenstaande sectoren gespecialiseerd is en ons wil ondersteunen? Suggesties van firma’s, contactpersonen… laat ons gerust iets weten! 

Hoe kun je helpen?

  1. Doneer: Elke bijdrage helpt ons om de benodigde reparaties uit te voeren en de veiligheid te verbeteren.
  2. Bezoek onze zomerbar: Geniet van een drankje en steun ons tegelijkertijd. Elk pintje helpt! Meer info over onze zomerbar vind je op onze Facebookpagina!
  3. Praktische hulp: Als je graag de handen uit de mouwen steekt en ons praktisch wil helpen, neem dan contact met ons op. Alle hulp is meer dan welkom!
  4. Deel dit bericht: Hoe meer mensen we bereiken, hoe groter de kans dat we ons doel halen.

Bedankt!

We zijn enorm dankbaar voor elke vorm van steun. We hebben al tal van hartverwarmde berichten mogen ontvangen waardoor we samen kunnen ervoor zorgen dat Jeugdhuis Bidong een veiligere, bruisende en vooral inspirerende plek kan zijn voor de jeugd in en rond Lede.

Bedankt voor jullie steun en begrip. 🙏

Het voltallige bestuur van Jeugdhuis Bidong ❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 2/06/2024 gestart
2043x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Jeugdhuis Bidong

Jeugdhuis in Lede (9340)

Actie georganiseerd door:

Caro Van Herrewegen

Caro Van Herrewegen

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 2/06/2024 gestart
2043x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog