Maak het verschil: Kansarme kinderen naar school!

Maak het verschil: Kansarme kinderen naar school!

Lieve iedereen, help deze kansarme kinderen aan een betere toekomst door een donatie te doen aan de Widya Seraya foundation.

 

Lieve iedereen, momenteel zijn wij op reis door Zuid-Oost Azië. Tijdens deze reis zijn we in contact gekomen met de Widya Seraya foundation. Een stichting die in samenwerking met stichting weeskind in Indonesië naar school (WINS) kansarme kinderen de mogelijkheid geeft om zichzelf te ontwikkelen.

 

Onderwijs is de enige kans voor deze kinderen om te ontsnappen aan de armoedespiraal die vaak van generatie op generatie wordt doorgegeven. Tijdens onze reis hebben we helaas ook gezien hoe kansarme kinderen door armoede genoodzaakt zijn om op jonge leeftijd te gaan werken. 

 

Hierdoor wordt hen de mogelijkheid om onderwijs te volgen ontnomen. Door deze kinderen te leren lezen, schrijven en rekenen, kunnen zij vaardigheden ontwikkelen die hen in staat stelt om een baan te vinden.

 

De verhalen en ervaringen hebben ons geïnspireerd om ook een bijdrage te leveren aan dit impact volle project. Wij zullen daarom van 7 tot en met 21 april les gaan geven op deze school. We kijken er onwijs naar uit om deze enthousiaste en leergierige kinderen te ontmoeten. Uiteindelijk hopen we ons kleine steentje bij te kunnen dragen aan het toekomstperspectief van deze kinderen.

 

Naast de inzet van mensen is ook geld heel hard nodig voor dit project. Wij zullen een mooie donatie doen maar met jullie hulp kunnen we nog meer impact maken om deze kinderen een kans te geven op een betere toekomst. Je kunt via deze pagina eenvoudig doneren. Een kleine bedrage kan een groot verschil maken en deze kinderen de kansen geven die ze verdienen!

 

Bedankt voor jullie steun en het delen van deze oproep wordt gewaardeerd. Laten we samen een positieve impact creëren! ✨

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/03/2024 gestart
633x bekeken

Actie georganiseerd door:

Alex Zegger

Alex Zegger

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/03/2024 gestart
633x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog