Laten we Ilonka helpen: Een dringende oproep voor solidariteit

Laten we Ilonka helpen: Een dringende oproep voor solidariteit
Fred Eijkenboom

Help Ilonka, een voormalig welvarende ondernemer, nu dakloos en ziek. Doneer en deel haar verhaal voor een betere toekomst!

 

Beste medemensen,

Ik doe een dringend beroep op uw mededogen voor Ilonka, een vrouw wiens leven drastisch is veranderd door vele tegenslagen. Ooit een welvarende onderneemster, staat ze nu aan de rand van de afgrond, worstelend met ernstige gezondheidsproblemen en dakloosheid.

Ilonka heeft onlangs twee beroertes gehad en is nog maar net uit het ziekenhuis ontslagen. Haar gezondheid is broos en ze heeft dringend medische zorg nodig. Ondanks haar slechte gezondheid heeft ze tijdelijke huisvesting gekregen die helaas eind maart afloopt, waardoor ze opnieuw op straat zal staan.

Het is hartverscheurend om te zien hoe iemand die ooit alles had, nu vecht voor haar leven en een dak boven haar hoofd. Ilonka's verhaal is een schrijnend voorbeeld van de kwetsbaarheid van het leven en de noodzaak van solidariteit en medeleven.

Hoe kunt u helpen?

Financiële steun: Elke bijdrage, hoe klein ook, kan een wereld van verschil maken voor Ilonka. Uw donaties zullen worden gebruikt voor essentiële behoeften zoals medische zorg, onderdak en dagelijkse benodigdheden.

Onderdak: Kent u iemand die Ilonka en haar honden tijdelijk onderdak kan bieden? Een warme en veilige plek kan haar herstelproces enorm bevorderen en haar hoop geven voor de toekomst.

Praktische hulp: Heeft u goederen of diensten die u kunt doneren? Kleding, voedsel, hygiëneproducten en andere essentiële benodigdheden zijn meer dan welkom. Elk gebaar van vriendelijkheid en medeleven zal worden gewaardeerd.

Verspreid het woord: Deel dit verhaal met uw netwerk. Hoe meer mensen zich bewust worden van Ilonka's situatie, hoe groter de kans dat we haar kunnen helpen een nieuw begin te maken.

Ilonka heeft ons nodig, en het is aan ons om haar te steunen in haar moeilijkste momenten. Laten we samen een verschil maken in haar leven en haar hoop geven voor de toekomst.

Dank u wel voor uw medeleven en steun.

Met vriendelijke groet,

Fred 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 2/09/2023 gestart
224x bekeken

Actie georganiseerd door:

Fred Eijkenboom

Fred Eijkenboom

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 2/09/2023 gestart
224x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog