laat hun geluk niet verloren gaan

laat hun geluk niet verloren gaan

laat een verloren rechtszaak hun geluk niet stuk maken, help hen om van hun huis verder te bouwen naar een thuis

 

hallo allemaal, ik ben Tatiana ik zamel geld in voor mijn beste vriendin en haar 2 dochters.

Op 1 februari 2011 kocht Patricia als alleenstaande mama van 2 dochters haar huis in puurs, er was nog heel wat werk in de woning, beetje bij beetje renoveerde ze de bovenverdieping zodat de meisjes een deftige slaapplaats hadden. Er was een dringende renovatie nodig in de badkamer op de bovenverdieping wegens elektriciteit op het water. Tijdens deze renovatie werd er een verzakking in de keukenvloer net naast de regenput ontdekt, op aanraden van de aannemer belde Patricia onmiddellijk de verzekering.

de verzekering wijst haar direct af wegens directe verzakking na aankoop. ze moest maar een eigen expert nemen.

zo gezegd zo gedaan, expert haalt er een advocaat bij en er wordt een procedure opgestart met een gerecht expert die bevelen doorgeeft aan Patricia haar advocaat.

na een jaar zetten ze een andere advocaat op deze zaak omdat advocaat 1 niet doet wat die moet doen.

ondertussen worden ook de buren gedagvaard want zij gebruiken een stuk van de riolering waar de verzakking is vastgesteld.

de verzakking wordt steeds erger, waardoor de gerecht expert beslist dat de verzakking gemaakt mag worden onder toeziend oog. Patricia gaat hier als ALLEENSTAANDE een lening aan, en procedure kosten lopen ondertussen op tot 10000 euro..

de expert schrijft alles in hun voordeel uit, maar de rechtbank in Mechelen besliste anders, op aanraden van de expert gaat ze in hoger beroep in antwerpen, 2 x is de zaak daar voorgekomen, alles zag er eindelijk weer goed uit voor haar en haar 2 dochters...

eindelijk zouden ze de zuurverdiende centen terugkrijgen en kon ze beginnen aan de rest van de werken in het huis, want al haar spaarcenten zaten in de rechtszaak.

maar op vrijdag 20 januari 2023 na 10 jaar procederen sloeg het noodlot toe, het vonnis van hoger beroep was negatief, ze krijgen niets terug, alles is voor eigen koste. alsook de kosten van eigen expert en een boete. het bedrag dat uitgesproken werd in Mechelen wordt door hoger beroep zelf nog verhoogd...

Niemand die het begrijpt.. maar de harde waarheid.

Patricia en de meisjes hebben al zoveel meegemaakt, zoveel ellende gezien, ze hebben nog een rechtszaak lopen die niet gestopt kan worden voor het welzijn van haar dochters.

altijd staat ze klaar voor iedereen, toen de buurvrouw haar huis afbrandde was Patricia de eerste om steun te zoeken en een inzamel actie te doen.

Nu wordt het tijd dat er eens iets voor haar gedaan wordt...

Laten we er samen voor zorgen dat

deze verloren zaak hun gezinsgeluk niet verloren laat gaan!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23/01/2023 gestart
819x bekeken

Actie georganiseerd door:

Tatiana lode<ijckx

Tatiana lode<ijckx

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23/01/2023 gestart
819x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog