Kunst voor verandering: een stem uit een derdewereldland

Kunst voor verandering: een stem uit een derdewereldland

Help een kunstenaar haar droom te realiseren en een centrum voor kunsteducatie te creëren

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste voorvechters van kunst,

Ik ben een kunstenaar die leeft en werkt in een derdewereldland, waar de uitdagingen van het kunstenaarschap een heel andere dimensie hebben. Als alleenstaande moeder van twee kinderen probeer ik niet alleen mijn eigen passie voor kunst te volgen, maar ook een verschil te maken in mijn gemeenschap. 

In ons land hebben we te maken met beperkte toegang tot materialen en middelen voor kunstenaars. Ik moet al mijn materiaal uit het buitenland laten komen, wat gepaard gaat met hoge vrachtkosten die mijn financiële lasten verzwaren. Bovendien ontbreekt het hier aan een effectieve online verkoopmogelijkheid, aangezien onze banken geen buitenlandse betalingen via credit cards en ander online betalingsdiensten accepteren. Daarnaast is de lokale kunstmarkt klein, waardoor het moeilijk is om voldoende van mijn werk te verkopen om een behoorlijk inkomen te genereren. 
 

Maar ik ben niet bereid om mijn droom op te geven, noch de mogelijkheid om een positieve verandering teweeg te brengen. Daarom wil ik een centrum voor kunsteducatie oprichten, een plek waar mensen samenkomen om kunst te ervaren, te leren en te waarderen. Dit centrum zal niet alleen een ruimte bieden voor artistieke expressie, maar ook een bron van inspiratie en groei zijn voor de hele gemeenschap. Om dit centrum te realiseren, heb ik uw hulp nodig. Met uw steun kan ik de benodigde materialen en middelen aanschaffen, de huur van een geschikte locatie betalen en de operationele kosten dekken. 

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van mensen en de kracht van kunst als instrument voor verandering laten zien. Elke bijdrage, hoe klein ook, maakt een verschil. Laten we samen bouwen aan een toekomst waarin kunst voor iedereen toegankelijk is en waarin het een belangrijke rol speelt in het bevorderen van educatie, creativiteit en sociale verandering. Dank u voor uw steun en vrijgevigheid.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 8/04/2024 gestart
47x bekeken

Actie georganiseerd door:

Art for Everyone

Art for Everyone

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 8/04/2024 gestart
47x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog