Kosten ziekenwagen

Kosten ziekenwagen
Ilse De Smedt

Wij zijn een vzw die ehbo verleent op koersen. De motor is kapot, er zijn hoge kosten. Wie helpt ons?

 

Beste, 

Wij zijn S.O.S Team vzw, opgericht in 2013. 

S.O.S team vzw is opgericht door ons mama/schoonmama Dona Everaert. Samen met haar 2 dochters, zoon en schoondochter staan we paraat op verschillende evenementen zoals wielerwedstijden, bokswedstrijden, fuiven,…

S.O.S Team vzw is een vereniging zonder winstoogmerk die niet gefinancierd wordt door de overheid. Alles wordt door onszelf bekostigd, van de kleinste pleister tot het AED toestel. 

Corona was voor S.O.S Team vzw een financiële domper, evenementen gingen niet door, dus ook geen inkomsten om de vaste kosten te betalen. Maar we beten door de zure appel en bleven vechten om ons hoofd boven water te houden, dat lukte ook. 

Tot in april 2021 het noodlot opnieuw toesloeg bij S.O.S Team vzw: onze oprichtster, mama en schoonmama werd getroffen door een ongeneeslijke ziekte, De Ziekte van Kahler. 

Na een korte maar krachtige strijd overleed Dona op 28 januari 2022. Een enorm zware klap voor ons. we waren niet alleen onze geliefde voorzitster kwijt, maar ook moesten we afscheid nemen van ons mama en schoonmama. 

We  bleven niet bij de pakken zitten, geen haar op ons hoofd die eraan dacht om haar levenswerk zomaar te beëindigen. 

We vochten en na bloed, zweet en tranen was het zover: Jens Gheysens werd de nieuwe voorzitter van S.O.S Team vzw, Lindsey werd ondervoorzitster en penningmeester, Ilse werd secretaris en Sarah werd materiaalverantwoordelijke.

In Februari kregen we het bericht dat onze ziekenwagen niet meer in orde was, die moest eerst erkend worden alvorens we konden starten met het zomerseizoen. Ook hier bleven we vechten, want we wouden en zouden absoluut niet stoppen. Na 2 maanden en veel geld is het zover, onze ziekenwagen is erkend! 

Nu kan er niets meer mislopen, dachten we…

Want op 4 september kwam de volgende tegenslag, op weg naar een wielerwedstrijd vielen we in panne met onze ziekenwagen. Het verdict was hard, de motor van de ziekenwagen had het begeven.

Ook nu willen we absoluut vechten, en ook door deze nieuwe zure appel bijten. jammer genoeg ontbreekt het op heden het geld om de reparatie te betalen :(

Aangezien onze organisatie een VZW is, kunnen we geen lening krijgen bij de bank. 

Daarom starten we deze steunactie, want we willen het levenswerk van ons mama/schoonmama niet stoppen, we beloofden haar dat we S.O.S Team vzw steeds zouden voortzetten. 

Wij willen jullie alvast bedanken voor de steun die jullie ons gaven, mede door jullie kan het levenswerk verdergezet worden!

Een dikke dankjewel

Het voltallige bestuur van S.O.S Team vzw

Jens, Lindsey, Ilse en Sarah

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/09/2022 gestart
2110x bekeken

Actie georganiseerd voor:

S.O.S Team vzw

S.O.S Team vzw

Actie georganiseerd door:

Ilse De Smedt

Ilse De Smedt

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/09/2022 gestart
2110x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog