Kosten voor hogerberoep

Kosten voor hogerberoep
Astrid Jägers

Wij zoeken hulp in de vorm van een bijdrage in de kosten voor het hoger beroep van onze advocaat.

 

Lieve allemaal,

Een heel klein duwtje naar iemand die mijn man meerdere malen uitschold voor homo en mijn man vervolgens een klein schouder duwtje gaf en hem weer uitschold voor homo. Mijn man was er klaar mee en duwde deze man van zich af waardoor de man viel en last had van zijn knie….dit alles is uitgelopen op een rechtszaak. Onze toenmalige advocaat heeft tijdens de zitting alleen maar gezegd “wij gaan voor vrijspraak“ maar niet onderbouwd waarom enz. De uitspraak van de rechter is daarom 60 uur taakstraf geworden en een strafblad. Wij zijn het er dus niet mee eens, vooral door het schelden over iemands geaardheid. Dit levert ook meerdere problemen op want het slachtoffer wil een civiele zaak starten om schadevergoeding te krijgen van vele duizenden euro’s. Nu mijn man schuldig is zal een schadevergoeding worden toegekend in een civiele zaak. 
We hebben nu een nieuwe advocaat en omdat hij een schoon hogerberoep heeft wil hij de zaak graag doen en ziet goeie mogelijkheden voor vrijspraak. 
Wij zoeken nu hulp in de vorm van donatie’s om de advocaat te betalen, alle kleine beetjes helpen mee. Mocht het zo zijn dat we de zaak winnen en dan dus de kosten terug krijgen willen wij de gekregen donatie’s graag aan een goed doel geven. Hopelijk zijn er mensen die hoe klein de bijdrage ook is ons willen en kunnen helpen. Het hogerberoep is inmiddels ingesteld alleen de kosten slaan de pan uit. 
Veel liefs van Walter en Astrid ❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/06/2021 gestart

Actie georganiseerd door:

Astrid Jägers

Astrid Jägers

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/06/2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Juridisch
Misbruik melden