Kolewa

Kolewa
Noëlle Boering

Ik wil graag een donatie kunnen doen aan de organisatie waar ik in 2017 vrijwilligerswerk heb gedaan.

 

Mijn naam is Noëlle Boering, ik heb in 2017 een half jaar vrijwilligerswerk gedaan bij de stichting Kolewa op Bali. Ontzettend dankbaar werk wat mijn kijk op de wereld behoorlijk heeft veranderd.

Kolewa Foundation zet zich in voor kinderen die een beperking hebben en die in volledig geïsoleerde gebieden leven rondom Bali.

Vaak zijn dit omliggende eilanden waar geen of weinig zorgvoorzieningen zijn. De kinderen hebben bijvoorbeeld ernstige vergroeiingen door niet behandelde brandwonden, of hebben ondergewicht doordat ze niet kunnen eten ter gevolge van schisis. (Hazelip)

Wanneer je in Nederland geboren word met een lichamelijke afwijking zoals deze, word dat direct verholpen. Maar zo werkt dat helaas niet in Indonesië.

Kolewa geeft deze kinderen een plek in hun stichting. Ze krijgen de operaties die nodig zijn in het ziekenhuis in Bali en worden opgevangen in het huis van Kolewa. Hier volgt revalidatie en de mogelijkheid tot (speciaal) onderwijs.


De stichting is volledig afhankelijk van donaties om dit te kunnen uitvoeren.

Omdat het een klein bedrijf is kunnen ze heel  transparant maken waar het geld naar toe gaat. Ze streven ernaar dat 95% van de inkomsten direct ten goede komt aan de projecten.


Over een week keer ik terug naar Bali en ga tijdens mijn reis ook weer een bezoek brengen aan Kolewa. Om Kolewa te steunen wil ik graag een donatie meenemen en daarmee iets goeds doen voor de stichting.

Hoe mooi zou het zijn als we allemaal een klein bedrag in kunnen leggen, wat ik mee kan nemen naar Bali. Om vervolgens direct te laten zien waar het geld naartoe gaat om meer kinderen te kunnen helpen weer normaal te leven?

We kunnen met zijn allen zo snel een verschil maken door zoiets kleins te doen en dat heb ik in 2017 tijdens mijn vrijwilligerswerk mogen ervaren.

Het enige wat ik kan doen is aan jullie laten zien hoe dankbaar de wereld is door eens iets voor een ander te doen..

Jullie kunnen altijd eerst een kijkje nemen op de Facebook van Kolewa Foundation om te kijken wat ze allemaal doen.

Helpen jullie mee met een kleine donatie die ik mee kan nemen naar Bali en die direct wordt omgezet in iets moois?

Ik zal jullie meenemen tijdens deze dag en laten zien waar de donatie naartoe gaat. Ik zal dit te zijner tijd delen op zowel Instagram als Facebook. Mochten jullie individueel vragen hebben schroom niet om mij privé te berichten.

Via onderstaande link kun je een donatie doen. Met iets kleins kunnen we al zoveel goeds doen.
 

"We rise by lifting others"

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10/09/2023 gestart
557x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Kolewa Foundation

Kolewa Foundation

Actie georganiseerd door:

Noëlle Boering

Noëlle Boering

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10/09/2023 gestart
557x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog