Koken voor het Ronald McDonald Huis Nijmegen

Koken voor het Ronald McDonald Huis Nijmegen
Berry Dalderop

In december 2024 gaan wij weer in het Ronald McDonald Huis een heerlijk diner bereiden voor ouders en kids

 

Dicht bij je zieke kind

RONALD MCDONALD HUIS NIJMEGEN

Zieke kinderen voelen zich beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind. Want als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het belangrijkst. Help je mee ?

Wij van Kook&Coach gaan in december tussen kerst en jaarwisseling een heerlijk diner maken voor deze ouders, broertjes en zusjes , eventjes ontspannen en ontzorgen …… daar hebben wij sponsors voor nodig, help je ons ?

De mogelijkheid om te verblijven in het Ronald McDonald Huis wordt door gasten heel erg gewaardeerd. Zo ook door Melvin en zijn vrouw, die een heftige periode doormaakten en helaas hun dochtertje verloren. Uit dankbaarheid voor het verblijf in het Huis en om iets moois te doen voor de gasten in het Ronald McDonald Huis, wilden zij samen met Kook&Coach een uitgebreid diner verzorgen. Een oproepje van Melvin leverde donateurs, hulp van Kook&Coach, materiaal én koks op, waarna zij met elkaar een heerlijke maaltijd voor de gasten maakten. Namens de gasten: heel erg bedankt! 💛

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 31/07/2024 gestart
457x bekeken

Actie georganiseerd door:

Berry Dalderop

Berry Dalderop

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 31/07/2024 gestart
457x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog