Koffiefiets Inge

Koffiefiets Inge

Wie helpt Inge op weg?!?!

 
€ 0 ingezameld

COVID heeft voor ons allemaal een impact op ons leven. Zo lang ik Inge ken, is zij degene die altijd het positieve ziet en uit iedere situatie iets positiefs weet te halen. Soms zelfs tot tergend toe… Op het moment dat ik nergens meer een lichtpuntje kon zien, was het Inge die me toch iets wist aan te wijzen.. En soms was dat slechts een zonnestraal van een kort moment. Zonder Inge zou ik niet weten waar ik zou zijn… Mijn rots in de branding, mijn steun en toeverlaat. 

Nu heeft Inge het niet gemakkelijk… tegenslag na tegenslag… geen moment heb ik haar horen klagen!! KLM minder vluchten? Oh met iets minder kunnen we ook wel toe!! En daar kwam de fiets, haar koffie fiets!! Het is haar op haar lijf geschreven, Inge als barista door de stad. Smaak voor koffie en thee heeft ze, een glimlach heeft ze, je zou denken: niets staat haar in de weg!! 

Helaas is het anders… van een koffie machine die maar nooit kwam, naar een lekke band, naar een kapotte accu, naar een kapotte fiets, naar dus helemaal GEEN omzet… Dit is niet wat ze verdiend!!

Zaterdag 27 februari is haar verjaardag  en ik zou het zo gaaf vinden om haar een goed cadeau te geven, wie doet mee?!?!?!  

------------------------------------------------------------------

Namens Inge:

Lieve familie en vrienden

♥️

Ik ben echt geraakt, sprakeloos, verbluft, ongemakkelijk, vol liefde over deze actie.

Ik zit er eerlijk gezegd even een beetje doorheen. Zo zitten er om mij heen nog velen en daarom ook die ongemakkelijkheid bij deze actie. Maar ik kan jullie zeggen dat ik enorm geraakt ben door jullie. Geraakt doordat er een donatie gedaan wordt voor mij... 

🥰

zo lief!

Inmiddels heb ik de fiets vorige week met Ton opgehaald. Een nieuwe accu besteld. En vanmorgen met hulp van Paul en Wiegert naar een nieuwe fietsenmaker dat een super tip was van Robert.

Deze fietsenmaker is tot de conclusie gekomen dat het probleem in de software van de accubehuizing zit. Hij gaat deze vervangen met een Nederlands systeem, dus geen AliExpress taferelen

😅

Ik ben jullie zo dankbaar dat ik dit onbezorgd na kan laten kijken en kan laten vervangen. Ik hoop dat als m’n knie ook weer doet wat hij moet doen, ik eindelijk volle bak voor Little cafay kan gaan! Amsterdam kan voorzien van de lekkerste coffee to go in the park!

Zo veel liefs en dank

🖤

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/02/2021 gestart

Actie georganiseerd door:

Erica Witzenburg

Erica Witzenburg

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/02/2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog