Klein groot gelukje voor Stella!

Klein groot gelukje voor Stella!

Help ons op weg naar een aangepast huis voor Stella

 

Wij, Glenn & Emmeline, rapen samen met onze 3 kotertjes Otis, Noor & Stella al onze moed bijeen. “Voor je kindje doe je alles”… wel hier zijn we met een serieuze krop in de keel… met onze vraag voor een kleine bijdrage in de hoop een nieuwe start te kunnen maken met ook een plaatsje voor Stella in onze toekomst. In de hoop dat vele kleine beetjes voor ons na alle tegenslag het grote geluk vormen.

Stella is onze jongste dochter van 4. Ze heeft een meervoudige beperking. Hierdoor is ze doof en slechtziend. Helaas heeft ze ook te kampen met epilepsie waardoor ze een enorme motorische en mentale ontwikkelingsachterstand heeft. Er zijn heel wat dingen die Stella niet kan (horen, praten, zitten, lopen,...) en ook nooit zal kunnen. Wij focussen graag op de dingen die net wel kunnen. Stella beleefd alles op gevoel daar zetten wij optimaal op in!

Kleine meisjes worden ook groot… en helaas zorgt dit ervoor dat onze woning niet voldoet om Stella de nodige zorgen te bieden. Hoe graag we ook in ons huisje wonen, moeten we de zware beslissing nemen om wellicht te verhuizen. Ook hier wordt onze droom voor de zoveelste keer aan diggelen geslagen.. een kant-en-klaar huis op maat van Stella bestaat niet. De aankoop en aanpassingen van een huis kunnen wij bovenop de vele andere hulpmiddelen die Stella nodig heeft niet betalen. 

Wij zijn zo dankbaar voor elk duwtje in de rug!

Wie ons verhaal wil volgen kan dit via instagram superr.stella

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18/03/2024 gestart
8508x bekeken

Actie georganiseerd door:

Emmeline Barbiaux

Emmeline Barbiaux

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18/03/2024 gestart
8508x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog