Jos en Rita

Jos en Rita

Jos en Rita verloren op 21 augustus 2022 hun (t)huis en inboedel door een ernstige woningbrand. Laten we hen helpen!

 
€ 0 ingezameld

Brandweer Rivierenland werd omstreeks 5.45 uur opgeroepen; de vlammen sloegen al snel door het dak. De pompiers van de post Nijlen kregen versterking van de collega’s uit Lier, maar konden niet verhinderen dat de vroegere hoeve volledig in de as werd gelegd.
“De brandweer kon onmogelijk naar binnen met als gevolg dat de woning totaal verloren is”, zegt burgemeester Paul Verbeeck, die ter plaatse kwam. Ook een mobilhome liep schade op.
Niemand raakte gewond. Het koppel dat in het huis woont, was op het ogenblik van de feiten niet thuis, wel in de Ardennen. Ze kwamen nog tijdens het nablussen van de brandweer ter plaatsen.

“De bewoners zullen de komende dagen worden opgevangen bij familie. We zijn aan het bekijken of we een crisiswoning kunnen aanbieden, want het is onmogelijk om nog in het huis te wonen”, aldus de burgervader.
Tijdens de interventie werd het treinverkeer op vraag van de brandweer gedurende zowat een halfuur stilgelegd omwille van het vuur en de rookvorming. De brand moet zijn ontstaan op de benedenverdieping, maar de precieze oorzaak is nog niet gekend. Er wordt niet gedacht aan kwaad opzet.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/08/2022 gestart
15312x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kathleen Van Beylen

Kathleen Van Beylen

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/08/2022 gestart
15312x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Wonen Brand
Misbruik melden