Inzameling therapiesessies voor familie en vrienden

Inzameling therapiesessies voor familie en vrienden

Ze verdienen om te helen en om aan een nieuwe positieve start te beginnen.

 

Het leven is niet altijd even gemakkelijk. Veel familieleden en vrienden hebben een hele zware rugzak met zich mee. Helaas geraken ze moeilijk uit die donkere plek omdat ze het financieel niet breed hebben.

Ik heb zelf jaren in een depressie gezeten en alleen maar praten met iemand heeft niet geholpen. Het kan helpen maar je komt er niet sneller uit en daarom heb ik besloten om aan paardencoaching te doen. Het heeft meer geholpen dan alleen het praten. Na een aantal sessies paardencoaching had ik mijn verleden kunnen loslaten (na 25 jaar). Het is een ongelofelijke ervaring én het is zot hoe het snel kan helpen!

Het is verschrikkelijk om te zien dat ze in die donkere dagen blijven zitten én dat ze zich niet goed voelen in hun vel.

Daarom dat ik heel graag deze fund raising doe omdat iedereen het verdient om te helen en om aan een nieuwe start te beginnen met alleen maar positiviteit!

Er is al genoeg negativiteit in het leven die we niet nodig hebben maar door dit goede doel zal het hun zeker sneller helpen.

Met dit bedrag kan ik mensen helpen voor een aantal sessies bij Zena Trauma- & Paardencoaching : https://www.zenacoaching.nl/.

Hartelijk bedankt voor jullie steun.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25/07/2022 gestart
548x bekeken

Actie georganiseerd door:

Marie Mrbrgn

Marie Mrbrgn

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25/07/2022 gestart
548x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog