Inzameling slachtoffers aardbeving Turkije

Inzameling slachtoffers aardbeving Turkije
Leontine Cetinkaya - Denisse

Inzamelingsactie voor de slachtoffers van Iskenderun en Adana met doel dekens, verzorging en kleding te regelen.

 

We zien allemaal de beelden op het nieuws, hartverscheurend. Hele dorpen zijn verwoest, families uit elkaar gerukt. Velen nog op zoek naar overlevenden. Nog altijd wordt er met man en macht gezocht naar de slachtoffers. En inmiddels zijn er al mooie initiatieven opgezet. Zelf hebben we familie en schoonfamilie in Iskenderun en Adana die hun huizen kwijt zijn en waar in de dorpen nog niet tot nauwelijks hulp is. Huizen volledig weggevaagd of volledig onbewoonbaar. En als je huis er nog staat is het gevaar op instorten zo groot dat je er niet meer in mag. 

Het gebied is zo groot en het is lastig om de getroffen gebieden te bereiken en het leed is nu nog niet te overzien. Iskenderun, een stad aan zee in de provincie Hatay, is een van de zwaarst getroffen steden in het rampgebied. De stad is weg, is geen stad meer. Hulp kwam hier een stuk later op gang omdat de toegangsweg er naartoe ernstig beschadigd was. Gelukkig is er Inmiddels hulp en zijn er Turkse en ook buitenlandse reddingsteams. Maar Iskenderun heeft nog meer zorgen, het ligt nm aan zee en door de beving is het waterpeil zo gestegen dat er langzaam water de stad inloopt. Daarnaast woedde er een heftige brand in de haven. Van familie horen we hoe de situatie nu is en dat is niet best. We willen zoveel mogelijk mensen in Iskenderun en Adana helpen. Alle hulp is welkom.

HELP JE MEE!!

Check vooral ook even onze website waar we onze acties op vermelden. Wil je ook graag wat betekenen, neem dan contact met ons op.

https://the-flower-of-life.nl/steun-voor-turkije/

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/02/2023 gestart
1952x bekeken

Actie georganiseerd door:

Leontine Cetinkaya - Denisse

Leontine Cetinkaya - Denisse

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/02/2023 gestart
1952x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog