Inzameling aardbeving Marokko

Inzameling aardbeving Marokko
A. El Azzouzi

Zoals we allemaal vernomen hebben is Marokko gisternacht getroffen door een aardbeving. Iedere vorm van hulp is wenselijk!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Goedenavond allen,

Zoals we inmiddels allemaal vernomen hebben is Marokko eergisternacht acht getroffen door een zware aardbeving met een kracht van 6,8 op de schaal van Richter. De beving, in de omgeving van Marrakech, was even na 23.00 uur lokale tijd (middernacht in Nederland).

Het epicentrum lag in de regio Al Haouz in het Atlasgebergte, zo'n 70 kilometer ten zuidwesten van Marrakech. Honderden mensen zijn omgekomen en er zijn veel gewonden. De aardbeving vond plaats op zo'n 18 kilometer diepte. Dat is ondiep en dat betekent een groot effect aan het aardoppervlak. Er zijn naschokken gemeten en er kunnen er nog meer komen

Marokko is dit soort bevingen niet gewend en daarom besloten om een inzamelactie op te zetten omdat Marokko ieder klein beetje hulp kan gebruiken.

De inzamelactie is bedoeld om ervoor te zorgen dat onze familie, kennissen, vrienden en andere landgenoten voorzien worden van de eerste levensbehoeften, zoals eten, drinken, medische hulpmiddelen, tenten, logistiek & transport.

Wij zijn ook druk aan het inventariseren daar waar de grootste behoefte ligt. Ieder bedrag is dan ook meer dan welkom!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10/09/2023 gestart
108x bekeken

Actie georganiseerd door:

A. El Azzouzi

A. El Azzouzi

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10/09/2023 gestart
108x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog