Ik heb jullie Steun hard nodig om me bedrijf van de grond te krijgen .

Ik heb jullie Steun hard nodig om me bedrijf van de grond te krijgen .

Door asthma moest ik me vorige baan opgeven en een nieuwe start maken . Stil zitten is geen optie, ik heb nog zoveel te geven

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo me naam is Albert Pers. Door ziekte, omstandigheden en veel tegenslag heb ik ondanks me trots besloten om deze steunactie op te zetten .

Sinds augustus 2022 ben ik werkloos in het sector metaaltechniek . Hier heb ik in 20 jaar goed geïnvesteerd vooral in me lasdiploma's en daardoor het alle hoogste kunnen behalen in migmag, electrode en tig .

De rede dat ik moest stoppen was Asthma . Ik stroggel sinds kleins afgaan met deze ziekte . Ik ben nu 43 en sinds me 19de geen of nauwelijks last van gehad. Maar in de laaste 2 jaren dat ik werkte was het zo erg dat ik me beroep niet meer kon uitoefenen. Lassen was me droombaan en ik hebt nooit gedacht dat ik het zou moeten opgeven . Omscholen met mijn leeftijd voor de meeste bedrijven is niet aantrekkelijk en dat heb ik echt gemerkt. Kosten voor diploma's zijn super hoog vooral als je huur moet betalen en je kinderen een lach elke dag moet bezorgen .

Maar mijn kinderen geven me hoop en dat geef me kracht om niet op te geven . Kracht om wat nieuws te ontdekken in me zelf . En zo ben ik al 2 jaar bezig met me eigen kledinglijn eigen ontwerp en unieke naam .

Ik vraag hierbij jullie hulp om me te helpen met me kledinglijn van de grond te krijgen . Niet alleen dat maar ook om weer een trotse vader te kunnen zijn voor me kinderen .

Met jullie hulp kan ik weer bijdragen aan de maatschappij en later andere te hulp schieten in tijd van nood . 

Alle donatie is welkom .

Alvast bedankt diep vanuit me hart.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15/05/2024 gestart
19x bekeken

Actie georganiseerd door:

Albert Pers

Albert Pers

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15/05/2024 gestart
19x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog