Hulp voor Afghaanse familieleden en vrienden van Youssuf

Hulp voor Afghaanse familieleden en vrienden van Youssuf
Jacqueline de Vries

Honger en kou in Afghanistan. Er is geen geld om iets te kopen. Help familie en vrienden van Youssuf door deze tijd heen!

 

Yousuf is gevlucht samen met zijn broer uit Afghanistan en heeft zijn moeder en familie, vrienden en bekenden achter moeten laten. Hij werkt als tuinman bij mij en bij anderen en stuurt alles wat hij verdient naar Afghanistan om zijn mensen te steunen. Hij trekt dit niet om alleen te doen daarom ben ik deze steunactie begonnen.
Er is honger en kou, ze hebben geen geld om eten en brandstof te kopen. Mannen verkopen hun nieren op de zwarte markt, Youssuf vertelde dat ze zelfs hun kinderen verkochten om aan geld te komen. Iedere week wordt er geld overgemaakt met Western Union dat kost ook al veel geld want de commissie is hoog bij kleine bedragen sturen. Dat moet omdat anders de taliban het geld afpakt. 
Help mee om een paar gezinnen en mensen te steunen zodat er eten en brandhout kan worden gekocht. Het zijn deze basale dingen die dringend nodig zijn om te overleven. Het geld komt gegarandeerd rechtstreeks aan bij de mensen. De neef van Youssuf regelt het daar en verdeelt het onder de mensen.
Lets make some good karma together. 
Dank je wel! 
Liefs Jacqueline de Vries
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/02/2022 gestart
900x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jacqueline de Vries

Jacqueline de Vries

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/02/2022 gestart
900x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog