Hulp op een nieuw leven.

Hulp op een nieuw leven.

2017 was voor ons het mooiste jaar dachten we en nu 2023 in de problemen Help ons alsjeblieft.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Wij hebben besloten om september 2017 te verhuizen naar spanje.

Maar dit ging al meteen mis bij de verhuizing de verhuizers hebben tegen ons verteld dat alles in een vracht wagen kon tot dat hij voor onze deur stond in nederland.

Moest er per direct een tweede verhuiswagen komen dus dulbbele kosten.

Wat eigelijk voor de nieuwe auto was dus dat ging niet.

Met veel geluk konden we een auto van vrienden overnemen in spanje.

We hadden wel iets geld verzameld zodat we een paar maanden konden rond komen maar er kwammen meer kosten op ons af dat we hadden verwacht. En een baan vinden ging niet al te makelijk uiteindelijk is dat ook gelukt.

Maar toe mijn man begin 2018 pijn op zijn borst kreeg begon het een probleem na het andere.

Hij is in august dat jaar geopereerd en heeft een steeds gekregen de dokter zeiden toe als we 2 dagen later in het ziekenhuis waren geweest hij was overleden. Een behoorlijke schok maar we kregen ook meteen te horen dat hij binnen kort weer geopereerd moets worden omdat een van zijn hartkleppen niet goed werk. Dat weerd uiteindelijk december.een openhart operatie. Hij heeft 2 weken op de ic gelegen en 4 weken in het ziekenhuis toen kreeg hij thuis zorg.

Maar in tussen tijd om percies eind okt. Heeft ons dorp een zware overstroming gehad waardoor veel huizen weg gespoelt zijn en onderwater kwamen te staan net als onze beneden verdieping.

Dus dat moest weer opgebouwd worden maar daar is bijna geen geld voor.

Omdat ik alleen werk en ook voor onze dochter moest zorgen en voor mijn man kon ik niet veel extra werken voor meer geld dus hebben we geleent.

Toen alles weer een beetje beter ging met mijn man en het huis was weer begaan baar.

Kreeg ik een ongeluk op mijn werk waar door mijn meniscus schuurde dus geopereerd moest worden.

Ik heb een jaar niet kunnen werken en ook geen schulden hebben kunnen afbetalen hier door en toen kreeg ik ook nog eens te horen dat ik nu atrose in mijn knie heb waardoor ik altijd pijn blijf houden.

Ik dacht toen nu hebben we alles wel gehad en kunnen weer opnieuw beginnen maar helaas. Mijn dochter 6 jaar ou toe kreeg ook nog eens te spygishe problemen en op school ging het niet goed.

Dus nu 3 jaar verder gaat het iets beter met haar maar mijn is verteld dat het beter is om een hulphond te nemen zodat ze zich beter en zelfverzekert worden.

Alleen daar hebben we geen geld voor door de operatie's en verbouwging door de overstroming.

En dan hebben we nu ook een flink oude auto die veel problemen heeft en veel reperaties wat echt steeds erger wordt en dan moet hij nu gekeurt worden maar we denken dat hij er niet meer door heen komt waar door we straks geen vervoer meer hebben en wij wonen in een dorpje in de bergen dus heb je echt een auto nodig.

Dus hoop ik weer een lenning te krijgen.

En anders moeten we lopen.

Dus wat wij heel graag zouden willen is steun van mensen die het ons gunnen om weer een nieuwe start te maken een een hulp hond voor onze dochter aan te schaven en een andere auto kunnen kopen.

We danken jullie heel erg met alle steun die jullie ons willen geven.

Groeten uit spanje

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23/05/2023 gestart
70x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sabrine Grader

Sabrine Grader

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23/05/2023 gestart
70x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Schulden
Misbruik melden