Hulp om te overleven

Hulp om te overleven

Een jaar vol tegenslagen heeft me klein gekregen. Help me mijn katten bij te houden, alsjeblieft.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo,

ik vraag jullie hulp om mijn leven weer verder te kunnen zetten. Mijn spaargeld werd opgesoupeerd door slechte investeringen en hulp aan familie. Ik sta in het onderwijs maar sinds 2 jaar werk ik extra, onder andere dankzij flexi-jobs. 

2023 is als een ramp begonnen: ik werd van de weg gemaaid door een auto. Mijn kattin, al 8 jaar trouw aan mijn zijde, moest met spoed opgenomen worden bij de dierenarts, met een eindafrekening van 350€ tot gevolg. Mijn auto moest naar de garage na een ongeval, meer dan 9.000€ schade. Mijn appartement heeft een lek, waardoor een kamer volledig beschimmeld is én de boiler heeft ons midden in de winter in de steek gelaten. Om te besparen, hebben we zo goed als niet verwarmd deze winter. Op een dik 1,5 jaar tijd ben ik 45kg afgevallen door de stress en om ook op eten te besparen.

Ik probeer alles om de eindjes aan elkaar te knopen, maar ik kan niet meer. Ik zie de uitweg niet meer en vraag jullie daarom om hulp. 

Op het einde van de maand zal ik mijn 3 katten waarschijnlijk moeten terugbrengen naar het asiel omdat ik niet meer voor ze kan zorgen. De kosten voor hun eten lopen te hoog op. Ik sla nu al maaltijden over om eten voor hen te kunnen kopen. 

Ik wil hen dit niet aandoen, maar ook mezelf niet. Ik heb geen kinderen en ze betekenen alles voor mij.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 2/07/2023 gestart
77x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ann Lacroix

Ann Lacroix

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 2/07/2023 gestart
77x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog