Hulp om kittens/katjes een goede start te geven!

Hulp om kittens/katjes een goede start te geven!
Ann Van der Gucht

Deze kittens hebben vaak speciale zorgen en voeding nodig, dewelke spijtig genoeg erg prijzig is.

 

Vzw Dieren in Nood is een privé-initiatief te Belgisch-Limburg (Kinrooi) dat in 2012 opgestart werd door Sofie Cnudde. 


Ons hoofddoel is steeds geweest het vangen/opvangen, laten herstellen (psychisch en fysisch) van verwaarloosde, mishandelde of ongewenste honden en katten. Wij gaan op zoek naar de ideale match voor dier en mens zodat zij hopelijk de rest van hun leven heel gelukkig mogen doorbrengen met elkaar! 

Wij werken hiervoor samen met dierenwelzijn, de provincie Limburg, de aangesloten gemeenten en politiezones; en natuurlijk met de vele onmisbare gemotiveerde vrijwilligers. Zonder onze vrijwilligers konden wij het asiel niet draaiende houden. Zij staan dagelijks paraat met hun groot hart voor dieren.

Ook hebben we onze schouders staan onder zogenaamde zwerfkattenprojecten waarbij wilde katjes steriel worden gemaakt om meer dierenleed te voorkomen. De tamme katjes die hierbij gevangen worden en niet gelinkt kunnen worden aan een eigenaar, krijgen dan ook de kans op een nieuwe thuis! Al deze katjes die binnenkomen (via afstand, inbeslagnames, zwerfkatjes, zwerfkittens of weeskittens) hebben verzorging nodig. De dierenartskosten lopen hoog op bij sterilisaties, het plaatsen van de chip, de nodige vaccinaties,… Daarom zouden wij financieel er al erg mee gebaat zijn om via deze weg kwalitatieve goede voeding aan te schaffen zodat de zwakkere katjes en de kleine ukkies een goede start krijgen van hun leventje!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/04/2023 gestart
577x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Vzw Dieren in Nood

Vzw Dieren in Nood

Actie georganiseerd door:

Ann Van der Gucht

Ann Van der Gucht

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/04/2023 gestart
577x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden