Hulp na Verwoestende Woningbrand

Hulp na Verwoestende Woningbrand
Amber Mortelmans

Hulp na Verwoestende Woningbrand

 

**Crowdfunding voor Hulp na Verwoestende Woningbrand**

Beste vrienden, familie en ondersteuners,

Op een tragische dag ( vrijdag 03.05.2024) werd het leven van onze geliefde familie Van Den Bergh / Pellaerts compleet op zijn kop gezet. Een hevige brand heeft hun huis verwoest, waarbij een groot deel van de inboedel wat ze bezaten verloren is gegaan. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen, maar de schade is enorm.

Gezien ik zelf bijna kind aan huis ben breekt dit mijn hart de beelden blijven mij dan als ook bij hierom wil ik deze familie een hart onder de riem steken en start ik deze actie op.

Het verlies van een woning is niet alleen een materiële klap, maar ook een emotionele. De herinneringen, dierbare voorwerpen en de veilige plek waar je elke dag naar terugkeert, zijn in één keer verdwenen. Het herstel zal tijd en veel steun vereisen.

Daarom vraag ik jullie hulp. Ik heb deze crowdfunding opgezet om Van Den Bergh / Pellaerts te helpen weer op te bouwen. Uw donaties zullen worden gebruikt om te voorzien in essentiële benodigdheden zoals kleding, voedsel, onderdak, en uiteindelijk om te helpen met het herbouwen van hun leven.

Elke bijdrage, hoe klein ook, maakt een enorm verschil. Of je nu een donatie kunt doen of simpelweg deze oproep met anderen kunt delen, we waarderen alle hulp. Laten we samen laten zien dat de kracht van gemeenschap en medeleven sterker is dan welk obstakel dan ook.

Ik bedank jullie op voorhand voor jullie vrijgevigheid en steun in deze moeilijke tijd. Met jullie hulp kunnen we de familie Van Den Bergh / Pellaerts weer een veilige plek geven om thuis te noemen.❤️

Met dank en warme groeten,

Mortelmans Amber

https://www.hln.be/boechout/uitslaande-brand-in-boechout-brandweer-haalt-hond-levend-naar-buiten~ae36e986/

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 4/05/2024 gestart
3075x bekeken

Actie georganiseerd door:

Amber Mortelmans

Amber Mortelmans

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 4/05/2024 gestart
3075x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog